Quantcast

Μεσσήνη: Επίθεση με καυστικό υγρό σε 49χρονη – Συνελήφθη ο πρώην σύζυγός της

Σοκαριστικό περιστατικό επίθεσης συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Μεσσηνίας.

Συνελήφθη ο πρώην συζυγος της 49χρονης η οποία τα ξημερώματα της Τετάρτης δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό  στην περιοχή Ανάληψη, στη Μεσσήνη, όπως αναφέρει η ΕΡΤ. 

Παράλληλα, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε ότι προχώρησε στη σύλληψη ενός 50χρονου για την επίθεση με χημικό υγρό στην άτυχη γυναίκα. 

Tην ίδια ώρα, πληροφορίες του eleftheriaonline.gr αναφέρουν ότι η γυναίκα μπορεί να έχει πάθει μόνιμη ζημιά στο μάτι της και ενδέχεται να μην ανακτήσει την όρασή της. Η 49χρονη υποβλήθηκε σε επέμβαση στο νοσοκομείο Καλαμάτας και πλέον νοσηλεύεται στην Οφθαλμολογική Κλινική.

Το χρονικό της επίθεσης 

Το περιστατικό, σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα besttv.gr, έγινε περίπου στις 4 τα ξημερώματα της Τετάρτης, στην περιοχή της Ανάληψης όταν η ανυποψίαστη 49χρονη πήγαινε στη δουλειά. Φθάνοντας εκεί και επιχειρώντας να ανοίξει την πόρτα της επιχείρησης δέχθηκε ξαφνικά επίθεση από άγνωστο άνδρα με καλυμμένα χαρακτηριστικά.

Ο δράστης επιχείρησε αρχικά να ακινητοποιήσει με πανί εμποτισμένο με το χημικό υγρό και στη συνεχεία της έριξε υγρό και στο πρόσωπο.

Μην μπορώντας να την ακινητοποιήσει τελικά τράπηκε σε φυγή. Άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι της επίθεσης, ενώ την υπόθεση διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. 

«Συνελήφθη βραδινές ώρες σήμερα, Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, 50χρονος ημεδαπός για τον τραυματισμό με χημικό υγρό 49χρονης ημεδαπής, που έλαβε χώρα σε περιοχή της Μεσσήνης.

Όπως προέκυψε, ο 50χρονος πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, προσέγγισε την ημεδαπή έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηρίστηκα του προσώπου του, κατά το χρόνο που αυτή εισερχόταν στην επιχείρηση όπου εργάζεται και της επιτέθηκε αρχικά τοποθετώντας πανί εμποτισμένο με υγρό στο στόμα και τη μύτη της και στη συνέχεια ρίχνοντας στο πρόσωπό της φιάλη με το ίδιο υγρό.

Η 49χρονη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Ο συλληφθείς με τη σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή».