Quantcast

Μήνυση κατά των παιδιάτρων του «Καραμανδάνειου» υπέβαλε η Ρούλα Πισπιρίγκου

Μήνυση κατά των παιδιάτρων του «Καραμανδάνειου» νοσοκομείου για την ανακοπή που υπέστη η Τζωρτζίνα τον Απρίλιο του 2021 και είχε ως αποτέλεσμα να μείνει το παιδί τετραπληγικό, υπέβαλε σήμερα η Ρούλα Πισπιρίγκου δια του συνηγόρου της Αλέξη Κούγια.

Ο κ. Κούγιας ζητά να διερευνηθεί στο πλαίσιο προκαταρκτικής έρευνας αν έχουν τελεστεί από μέρους τους οι αξιόποινες πράξεις της σωματικής βλάβης εξ αμελείας από υπόχρεο, της ψεύδους βεβαίωσης και της ψεύδους κατάθεσης.

Ο συνήγορος ζήτησε επίσης από το δικαστήριο όπου δικάζεται η 34χρονη για τη δολοφονία της πρωτότοκης κόρης της, να κλητευθεί η παιδοκαρδιολόγος του νοσοκομείου Ρίου Αγγελική Καρατζά αλλά και να αναγνωσθεί η κατάθεση της που έχει δοθεί στο πλαίσιο της ανάκρισης για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

«Η κ. Καρατζά διαψεύδει τους γιατρούς στο "Καραμανδάνειο" που λένε ότι επικοινώνησαν μαζί της οποτεδήποτε πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή» ανέφερε ο κ. Κούγιας και συμπλήρωσε: «η κατάθεσή της οδηγεί σε πλήρη κατάρρευση της κατηγορίας για απόπειρα ανθρωποκτονίας, καθώς διαψεύδει ότι δήθεν επικοινώνησαν μαζί της είτε κατά την εισαγωγή, είτε κατά τη νοσηλεία. Η μοναδική επικοινωνία που είχαν μαζί της ήταν μετά την ανακοπή, όταν την ρώτησαν αν είχε εξετάσει ποτέ τη Τζωρτζίνα στο παρελθόν!».