Quantcast

Μητέρα κατά «θεματοφυλάκων»: Το παιδί της έχασε το σχολικό έτος - «Υπέγραψα ότι θα πληρώσω με το ίδιο μου το αίμα» - Βίντεο

Νέα αποκαλυπτικά στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την επικίνδυνη δράση των λεγόμενων «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα και ο πρώην συζυγός της είχαν ενταχθεί στην οργάνωση.

Ο πρώην συζυγός της είχε ασπαστεί τις πεποιθήσεις της ομάδας σε τέτοιον βαθμό που δεν άφηνε το παιδί του να πάει στο σχολείο, καθώς οι «Θεματοφύλακες» απαγορεύουν την χρήση μάσκας. Η ίδια, βλέποντας τον κίνδυνο των απόψεων αυτών για την εκπαίδευση του παιδιού της, άλλαξε απόψεις, αλλά ήταν ήδη αργά.

«Με υποχρέωσαν να υπογράψω ότι θα πληρώσω με το ίδιο μου το αίμα»

«Παρόλο που φοβόμουν για την ίδια μου τη ζωή, γιατί με υποχρέωσαν να υπογράψω υπεύθυνη δήλωση ότι θα πληρώσω με το ίδιο μου το αίμα οποιαδήποτε απομάκρυνση από την οργάνωση, εγώ ως μάνα οφείλω να κάνω το καθήκον μου απέναντι στο παιδί μου, το οποίο κινδυνεύει ψυχικά και σωματικά από αυτούς τους ανθρώπους», είπε η καταγγέλουσα.

Ο πατέρας, ο οποίος φέρεται να έχει την προσωρινή επιμέλεια, φαίνεται ότι έχει επηρεάσει το ανήλικο παιδί του σε τέτοιο βαθμό, ώστε και το ίδιο φαίνεται να ασπάζεται πλέον τις ίδιες ακραίες αντιλήψεις με εκείνον.

Αρχηγός των «Θεματοφυλάκων»: Αν το παιδί έμεινε από απουσίες, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα

Ο Γρηγόρης Χαραλαμπίδης, αρχηγός των «Θεματοφυλάκων του Συντάγματος» δήλωσε:

«Απαγορεύω εγώ, ως ανώτατος τριαδικός νομοθέτης-εκτελεστής-δικαστής, την υποχρεωτική χρήση μάσκας. Άμα θέλει ένα παιδί να βάλει και φερετζέ, ας τον βάλει δεν με ενδιαφέρει. Αλλά εγώ απαγορεύω γιατί; Για να βοηθήσω αυτά τα παιδιά τα οποία δεν θέλουν να βάλουν, τα οποία είναι απροστάτευτα σήμερα», ενώ για το περιστατικό σχολίασε ότι:

«Αυτοί οι άνθρωποι που λένε ότι δεν πήγε το παιδί και έμεινε από απουσίες, αυτό είναι δικό τους πρόβλημα».

Η μητέρα αποφασισμένη να να καταθέσει στις αρχές

Ωστόσο η μητέρα καταγγέλλει ότι  το παιδί της έχασε εξαιτίας τους τη σχολική χρονιά, και με φόβο της ζωής της, είναι αποφασισμένη να καταθέσει στις αρχές, για να προστατέψει, όπως λέει, και άλλα παιδιά.

Υπενθυμίζεται ότι για την οργάνωση συνολικά έχουν σχηματιστεί 16 δικογραφίες για τις οποίες διεξάγεται προκαταρκτική έρευνα.

Δείτε το βίντεο: