Quantcast

Μόνο στο real.gr: Η κατάθεση που «καίει» τον Σεμέδο

Η κατάθεση που φαίνεται ότι "καίει" τον διεθνή αμυντικό του Ολυμπιακού, Ρούμπεν Σεμέδο, δεν είναι μόνο αυτή της 17χρονης κοπέλας που φέρεται να υπέστη τον βιασμό, αλλά της φίλης της η οποία μάλιστα έκανε λόγο ακόμα και για τις φωνές της 17χρονης όταν πια ο γνωστός ποδοσφαιριστής φέρεται ότι την βίαζε στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού του, στην Γλυφάδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, η φίλη της 17χρονης είναι ο άνθρωπος που γνώριζε τον Σεμέδο και μάλιστα την επίμαχη ημέρα του είχε στείλει μήνυμα για να βγουν και βέβαια να φέρει μαζί της μια φίλη της, προκειμένου να παρακολουθήσουν όλοι μαζί συναυλία, σε νυχτερινό κέντρο, στην περιοχή του Ωρωπού.

Όταν πια μετά την συναυλία βρέθηκαν στο σπίτι του γνωστού ποδοσφαιριστή και αφού είχαν αμφότεροι καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ, ανάμεσα τους και ο 40χρονος μάνατζερ από την Νιγηρία, η 17χρονη ζαλίστηκε και ζήτησε να ξαπλώσει κάπου, με αποτέλεσμα να της υποδείξει ο γνωστός ποδοσφαιριστής ένα δωμάτιο με κρεβάτι.

Από εκεί και έπειτα ξεκινά η υπόθεση του βιασμού της ανήλικης, καθώς όπως φέρεται να καταθέτει στους έμπειρους Αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, η φίλη της 17χρονης, είδε κάποια στιγμή τον γνωστό ποδοσφαιριστή να ανοίγει την πόρτα του συγκεκριμένου δωματίου να μπαίνει στο εσωτερικό και στην συνέχεια να κλειδώνει την πόρτα από μέσα.

 Δευτερόλεπτα μετά η κοπέλα άρχισε να ακούει τις κραυγές της 17χρονης φίλης της και συγκεκριμένα να φωνάζει στον Ρούμπεν Σεμέδο: «…No no no…φεύγα από πάνω μου…. δεν θέλω». Παρά και την έντονη αντίδραση της φίλης της 17χρονης, οι δυο σωματώδεις άνδρες δεν σταμάτησαν τις ενέργειες τους.

Από εκεί και έπειτα και αφού ακολούθησε και ο βιασμός από τον 40χρονο μάνατζερ, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην καταγγελία, το κορίτσι έφυγε από το σπίτι του ποδοσφαιριστή και στην συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό με αποτέλεσμα, τόσο τη σύλληψη του Σεμέδο, όσο και του φίλου του.

Παράλληλα και κατά μια πληροφορία, τα μηνύματα που επικαλείται ο δικηγόρος του γνωστού ποδοσφαιριστή, πως αντάλλασσε η 17χρονη με τον ποδοσφαιριστή, μάλλον πρόκειται για τα μηνύματα που αντάλλασσε με τη φίλη της 17χρονης, την οποία άλλωστε ο Ρούμπεν Σεμέδο γνώριζε από το πρόσφατο παρελθόν.