Quantcast

«Μου είπαν πως καθάρισαν τον Ντίμη και την γυναίκα του» - Tι κατέθεσε ο μάρτυρας «κλειδί»

Μπορεί η στυγερή δολοφονία της συζύγου του Ζακυνθινού επιχειρηματία Ν.Κ να εξιχνιάστηκε, πλην όμως τα ερωτήματα για την καθυστερημένη έρευνα παραμένουν αναπάντητα και μάλιστα ο Διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Πέτρος Τζεφέρης στην επίσημη ενημέρωση στους δημοσιογράφους, δεν κατάφερε να δώσει πειστικές απαντήσεις.

Άλλωστε όλοι οι συλληφθέντες, τόσο οι φυσικοί, όσο και οι ηθικοί αυτουργοί της εκτέλεσης της άτυχης γυναίκας, είναι ακριβώς οι ίδιοι άνθρωποι και με την ίδια μέθοδο, που είχε περιγράψει λεπτομερώς στην μηνυτήρια αναφορά που είχε καταθέσει στον εισαγγελέα ο επιχειρηματίας, και μάλιστα σχεδόν έναν χρόνο πριν από την δολοφονία του.

Κατά συνέπεια στο ερώτημα στο οποίο δεν είχε πειστικές απαντήσεις ο Διοικητής Ασφαλείας παραμένει αναπάντητο καθώς εκείνη την εποχή, απλά είχαν ρωτήσει τον Ζακυνθινό επιχειρηματία εάν χρειάζεται προστασία, για να λάβουν αρνητική απάντηση, όπως υποστήριξε χαρακτηριστικά ο κ. Τζεφέρης.

Πέραν τούτου όμως και όταν πια ενεπλάκησαν ενεργά στις έρευνες οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΥΔΕΖΙ κατάφεραν έστω και αργά να βρουν την άκρη.

Ο μάρτυρας "κλειδί"

Άρση απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών, αλλά και ενδελεχή έρευνα στο σκάφος του γνωστού Αθηναίου επιχειρηματία που χρησιμοποίησαν οι φυσικοί αυτουργοί της δολοφονίας, έδωσαν τα πρώτα στοιχεία, καθώς βρέθηκαν αποτυπώματα και dna των δραστών.

Βέβαια αξίζει να σημειωθεί πως το σκάφος που είχαν χρησιμοποιήσει οι δράστες της δολοφονίας, τόσο για την μετάβαση τους στην Ζάκυνθο όσο και για την διαφυγή τους από το νησί, εντοπίστηκε από τις Αστυνομικές Αρχές μόλις 48 ώρες έπειτα από την δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Ωστόσο μόλις πριν από δύο μήνες, εντοπίστηκαν τελικά αυτά τα σημαντικά για την υπόθεση στοιχεία.

Παράλληλα διαφαίνεται από την δικογραφία πως ολόκληρη την υπόθεση «ξεκλείδωσε» μάρτυρας «κλειδί», ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες από την αρχή γνώριζε ποιοι ήταν αυτοί που σκότωσαν την σύζυγο του Ν.Κ και μάλιστα φέρεται ως ο άνθρωπος που επίσης ενημέρωσε ενδελεχώς τον επιχειρηματία, προκειμένου να συντάξει την λεπτομερέστατη μηνυτήρια αναφορά του στον Εισαγγελέα Ζακύνθου.

 Ο άνθρωπος αυτός είδε τους φερόμενους δολοφόνους να πηγαίνουν προς τη Ζάκυνθο με το φουσκωτό και στη συνέχεια τους είδε να μπαίνουν στο φουσκωτό εκ νέου, πετώντας στη θάλασσα δύο επιχειρησιακά κινητά τηλέφωνα και το πιστόλι που χρησιμοποίησαν για την δολοφονία.

Μάλιστα καταθέτει πως: «…μου είπαν πως καθάρισαν τον Ντίμη και την γυναίκα του. Δεν ήξερα πως ο επιχειρηματίας απλά είχε τραυματιστεί. Το έμαθαν τις επόμενες ημέρες από τις ειδήσεις», αναφέρει χαρακτηριστικά στην κατάθεση του ο μάρτυρας «κλειδί».

Καταζητείται ο γνωστός Αθηναίος επιχειρηματίας

Ένταλμα σύλληψης σε βάρος του γνωστού Αθηναίου επιχειρηματία εξεδόθη από τις Δικαστικές Αρχές και πλέον είναι καταζητούμενος.

Η εμπλοκή του επιχειρηματία και γόνου γνωστής οικογένειας, έγκειται στο γεγονός πως ο προσωπικός του σωματοφύλακας, είναι ο άνθρωπος που δολοφόνησε την σύζυγο του Ν.Κ και τραυμάτισε τον ίδιο στην Λιθακιά Ζακύνθου.

Μάλιστα ο Ν.Κ σκιαγραφούσε στη μηνυτήρια αναφορά του τη σχέση του Αθηναίου επιχειρηματία με τον σωματοφύλακα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως το σκάφος που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν όχι μόνο ιδιοκτησίας του, αλλά εν γνώσει του πως θα χρησιμοποιούνταν για την μετάβαση των δολοφόνων από την Κυλλήνη στην Ζάκυνθο προκειμένου να τον δολοφονήσουν.

Άλλωστε ο φυσικός αυτουργός της δολοφονίας είναι ο προσωπικός σωματοφύλακας του γνωστού γόνου της επιχειρηματικής οικογένειας των Αθηνών.

Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον γνωστό επιχειρηματία στο σπίτι του στο Ψυχικό, αλλά και στη βίλα του στα Νότια Προάστια χωρίς να καταφέρουν να τον εντοπίσουν.

Πλέον έχουν ενημερωθεί INTERPOL και EUROPOL, καθώς ο Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας διατηρεί παραθαλάσσια βίλα στο Μονακό και υπάρχουν βάσιμες υποψίες πως έχει καταφύγει στο πριγκιπάτο.