Quantcast

«Μου έλεγε δεν με ενδιαφέρει αν πεθάνω...»: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού υποσμηναγού

Σε κατάσταση-σοκ βρίσκεται η οικογένεια του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα που έχασε τη ζωή του στην πτώση του Phantom F-4 στα ανοιχτά της Ανδραβίδας.

Ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού μίλησε σήμερα στο Action 24 και επανέλαβε πως ο γιος του αγαπούσε τη δουλειά του και την πατρίδα του.

Συγκλονίζουν τα λόγια του για όσα του είχε εκμυστηρευτεί. «Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», λέει βουρκωμένος. «Το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα χρήματα ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ήταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

 

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα -είχα να τον δω πέντε μήνες- μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι, μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει», είπε στο Action24 ο πατέρας του, Κώστας Τουρούτσικας.

 

«Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση-σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα, δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία».

 

Χθες, λίγες ώρες μετά την τραγωδία, ο πατέρας του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα στις πρώτες του δηλώσεις είχε πει πως ο γιος του ήθελε να πάει στη σχολή την Ικάρων:

«Του έλεγα εγώ "κάνε το δικό μου επάγγελμα, θα βρεις έτοιμη δουλειά να δουλέψεις, δεν θα ταλαιπωρηθείς στη ζωή σου". "Όχι, πατέρα", μου λέει, "θα δηλώσω την Ικάρων πρώτη". Τη δήλωσε πρώτη και πέθανε 29 χρονών… Και καταστραφήκαμε όλοι».