Quantcast

Μπουζιάνης: Δεν αμφισβητείται η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας- Ο βηματοδότης κατέγραψε τα πάντα- Βίντεο

Νέα στοιχεία για τα αίτια θανάτου της Τζωρτζίνας, αποκαλύπτουν οι τοξικολογικές εξετάσεις του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.

Το πόρισμα που συνέταξε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης έβαλε τέλος στα σενάρια και τις υποθέσεις για τον θάνατο της Τζωρτζίνας. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, η ώρα θανάτου της Τζωρτζίνας δεν αμφισβητείται πια και ο βηματοδότης του παιδιού έχει καταγράψει τα πάντα.

Σύμφωνα με τον κ. Μπουζιάνη, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η θανατηφόρος ουσία δόθηκε στο παιδί πριν από τον θάνατό του, ενώ ουσίες που έδωσαν οι γιατροί κατά τη διάρκεια της ανάνηψης δεν βρέθηκαν καθώς το αίμα του παιδιού δεν κυκλοφορούσε. Αν η κεταμίνη είχε δοθεί μετά θάνατον, δεν θα είχε ανιχνευθεί. Συνεπώς για τους ειδικούς η δηλητηρίαση του παιδιού από κεταμίνη, προ του θανάτου, είναι γεγονός.

Σε δήλωσή του ο ιατροδικαστής κ. Μπουζιάνης ανέφερε σχετικά με τα αποτελέσματα και την εξέλιξη της υπόθεσης, «οι τεχνικοί σύμβουλοι της κ. Πισπιρίγκου ας αμφισβητήσουν ό,τι θέλουν αλλά αυτά θα πρέπει να τα πουν και στο δικαστήριο. Εργάζονται για την υπεράσπισή της».

«Η Μαλένα ήταν νεκρή 10 λεπτά, πριν η Πισπιρίγκου ενημερώσει τους γιατρούς»

Παράλληλα, μία νέα αποκάλυψη, η οποία προκύπτει από την κατάθεση εντατικολόγου για όσα συνέβησαν πριν τον θάνατο της Μαλένας, έρχεται να δυσκολέψει ακόμη περισσότερο τη θέση της κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, ο γιατρός που έκανε ανάνηψη στη Μαλένα, εκτίμησε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου καθυστέρησε περίπου 10 λεπτά να ενημερώσει τους γιατρούς για τον θάνατο του παιδιού. Όπως είπε, ο ίδιος χρειάστηκε περίπου 10 λεπτά προκειμένου να μεταβεί στο νοσοκομείο και όταν έφτασε είδε ότι το παιδί ήταν νεκρό περίπου 20 λεπτά. Συνεπώς εκτίμησε ότι η Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς 10 λεπτά αφού η μικρή Μαλένα είχε καταλήξει.