Quantcast

Ναύπλιο: Αρνητής επιτέθηκε στον διοικητή του νοσοκομείου επειδή του ζήτησε να φορέσει μάσκα - ΒΙΝΤΕΟ

Επεισόδιο σημειώθηκε χθες στο νοσοκομείο Ναυπλίου. Ο διοικητής του νοσοκομείου δέχτηκε επίθεση από αρνητή ο οποίος χειροδίκησε μάλιστα όταν του ζητήθηκε να φορέσει τη μάσκα του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας άνδρας διαπληκτίστηκε με τον διοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο, επειδή ο τελευταίος του έκανε παρατήρηση για τη μάσκα, όπως αναφέρει το MEGA. Τότε ο άνδρας τον χτύπησε στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο χείλος και να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεκάδες άνθρωποι είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν σε συγγενή τους που νοσηλευόταν. Ένας από αυτούς αγνόησε την απαγόρευση και εισέβαλε στον χώρο του νοσοκομείου για να πάει στο δωμάτιο του συγγενή του.

Στον διάδρομο τον συνάντησε ο διοικητής του νοσοκομείου Θοδωρής Βασιλόπουλος και του ζήτησε να βγει στο προαύλιο, εξηγώντας του ότι απαγορεύεται η είσοδος, λόγω των μέτρων κατά της μετάδοσης του κορωνοϊού.

Εκείνη τη στιγμή όμως ερχόταν από τον πρώτο όροφο ένας άλλος άντρας, ο οποίος είχε κατεβασμένη τη μάσκα του κι άρχισε να φωνάζει στον κ. Βασιλόπουλο όταν αυτός του ζήτησε επιτακτικά να τη φορέσει.

Στην αντίδραση του διοικητή, ο άντρας άρχισε να του επιτίθεται φραστικά, ενώ τον πλησίαζε. Κόλλησε το πρόσωπό του στο πρόσωπο του κ. Βασιλόπουλου και ξαφνικά άρχισε να του ρίχνει κουτουλιές στο κεφάλι του, σκίζοντάς του ελαφρά το χείλος.

Ο διοικητής ζαλίστηκε και κατευθύνθηκε στα εξωτερικά ιατρεία για τις πρώτες βοήθειες.

Στη συνέχεια ο δράστης, αφού έμαθε ότι είχε χτυπήσει τον διοικητή του νοσοκομείου, περίμενε για να ζητήσει συγγνώμη. Αν και ο κ. Βασιλόπουλος έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, δεν υπέβαλλε μήνυση.