Quantcast

Νέα αποκάλυψη: «Η Ρούλα είχε εξωσυζυγική σχέση και όταν το έμαθε ο Μάνος, εκείνη απειλούσε ότι θα αυτοκτονήσει»

Η 33χρονη φέρεται να συνευρισκόταν στο διαμέρισμα πάνω από το σπίτι της, το οποίο ανήκε στην σπιτονοικοκυρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να είχε σύντομη εξωσυζυγική σχέση με άντρα από την Πάτρα.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, τον Μάρτιο του 2020 -κι ενώ το ζευγάρι είχε χάσει ήδη ένα παιδί- ο Μάνος Δασκαλάκης ήταν έτοιμος να καταθέσει αίτηση διαζυγίου. 

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, όταν ο Μάνος Δασκαλάκης πληροφορήθηκε για την εξωσυζυγική σχέση, ρώτησε τη Ρούλα Πισπιρίγκου εάν ισχύει, για να πάρει θετική απάντηση από τη σύζυγό του.

Σημειώνεται πως τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο και ο Μάνος Δασκαλάκης φέρεται να διατηρούσε σχέση με άλλη γυναίκα, κατά τις ίδιες πληροφορίες. 

«Μάρτιος του 2021, έχει ήδη χαθεί η Μαλένα, δεν έχει χαθεί ακόμα η Ιριδα. Ο Μάνος μαθαίνει για μια εξωσυζυγική σχέση της Ρούλας, μία σύντομη σχέση που είχε η Ρούλα Πισπιρίγκου με κάποιον άνδρα από την Πάτρα. Η επαφή είχε γίνει στο διαμέρισμα της σπιτονοικοκυράς, δηλαδή, συνευρέθηκαν στο διαμέρισμα που βρίσκεται ακριβώς επάνω από το σπίτι τους. Ο Μάνος Δασκαλάκης το έμαθε, την ρώτησε και η Ρούλα Πισπιρίγκου το ομολόγησε. Εκείνο το χρονικό διάστημα βρισκόταν και ο Μάνος σε παράλληλη σχέση», αναφέρει το ρεπορτάζ του ANT1. 

«Φεύγει ο Μάνος από το σπίτι, πηγαίνει σε δικηγόρο και γίνεται μια πρώτη συζήτηση για αίτηση διαζυγίου. Δεν προλαβαίνει όμως, γιατί 21 Μαρτίου 2021 η Ιριδα βρίσκεται νεκρή μέσα στην κούνια της. Ο Μάνος επιστρέφει στο σπίτι για 2-3 μέρες και ξαναφεύγει. Λίγες ημέρες μετά, 5 με 7 Απριλίου, η Ρούλα Πισπιρίγκου εξαφανίζεται από το σπίτι, πηγαίνει την Τζωρτζίνα σε φιλικό σπίτι κι εκείνη πηγαίνει σε ξενοδοχείο, απειλεί ότι θα δώσει τέλος στη ζωή της». 

«Ο Μάνος Δασκαλάκης αδιαφορεί, πηγαίνει για δεύτερη φορά στον δικηγόρο για το διαζύγιο και στις 8 Απριλίου 2021 η Τζωρτζίνα μπαίνει στο Καραμανδάνειο με σπασμούς και στις 11 Απριλίου βρίσκεται στη ΜΕΘ με σοβαρότατη βλάβη στον εγκέφαλο». 

Δείτε το βίντεο: