Quantcast

Νέα μαρτυρία-σοκ για την Πισπιρίγκου: Έκαναν ανάνηψη στην Τζωρτζίνα και εκείνη έλεγε «πέθανε, σταματήστε την προσπάθεια...»

Μέρα με την ημέρα έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την συνταρακτική υπόθεση της Πάτρας που συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Στις 8 Απριλίου 2021 η 33χρονη κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να μεθόδευσε την εισαγωγή της μικρής Τζωρτζίνα στο Καραμανδάνειο - Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, εκεί όπου τρεις μέρες μετά η 9χρονη υπέστη ανακοπή. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πελοπόννησος» που επικαλείται περιγραφές γιατρών, ο αναισθησιολόγος κατάφερε μετά από 55 ολόκληρα λεπτά να επαναφέρει τη Τζωρτζίνα στη ζωή.

Για εκείνες τις στιγμές στο νοσοκομείο σοκ προκαλεί η μαρτυρία στην «Π» γιατρού της βάρδιας, που αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία παρακολουθούσε ατάραχη και ανέκφραστη την προσπάθεια της ανάνηψης, όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

«Γύρισε η μητέρα προς το μέρος μου, την ώρα που ο συνάδελφος έκανε την υπεράνθρωπη προσπάθειά του κι ενώ είχαν περάσει 15 λεπτά, είπε: «Πέθανε… Σταματήστε την προσπάθεια, δεν έχει κανένα νόημα. Δεν γυρίζει πίσω η Τζωρτζίνα. Ταλαιπωρήθηκε και είναι καλύτερο να αναπαυθεί».

Οι τελευταίες ώρες της Τζωρτζίνας – Αποκαλυπτική μαρτυρία νοσηλεύτριας

Νοσηλεύτρια του νοσοκομείου «Παίδων» περιγράφει όσα συνέβησαν λίγο πριν φύγει από τη ζωή η 9χρονη Τζωρτζίνα.

“Βγήκε η μαμά από το δωμάτιο, ήρθε στην στάση των νοσηλευτών, μας είπε κάτι που δεν κατάλαβα τι ήταν. Σηκωθήκαμε με την άλλη νοσηλεύτρια, εκείνη φώναξε τον γιατρό και κατευθυνθήκαμε όλοι μαζί στο δωμάτιο του παιδιού” δηλώνει στο STAR, ενώ σχετικά με την ψυχολογική κατάσταση της Ρούλας Πισπιρίγκου, αναφέρει:

“Δεν φώναζε, αλλά δεν θεωρώ ότι είμαι η κατάλληλη να ψυχολογήσω. Δεν ξέρω αν μπορώ να την χαρακτηρίσω ήρεμη, αλλά δεν φώναζε”.

“Η πρώτη μας αντίδραση ήταν να αξιολογήσουμε την κατάσταση και μετά κάναμε ότι έπρεπε να γίνει” τονίζει η νοσηλεύτρια.