Νέα πρόκληση από τη Λατινοπούλου στην επέτειο Γρηγορόπουλου: Κάνει λόγο για «εργαλειοποίηση» νεκρών από την Αριστερά - Βίντεο

Νέες προκλητικές δηλώσεις έκανε σήμερα η Αφροδίτη Λατινοπούλου με αφορμή την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη, Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεβη σε νέες δηλώσεις με αφορμή τα 13 χρόνια από τη δολοφονία του 15χρονου Αλέξη Γρηγορόπουλου, κάνοντας μάλιστα λόγο για «εργαλειοποίηση νεκρών» από την Αριστερά.

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της» με αυτά τα λόγια άρχισε το βίντεό της η Α. Λατινοπούλου.

«Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί», λέει στη συνέχεια.

«Οφείλουμε να μην αφήσουμε άλλο την εκμετάλλευση και το διαχωρισμό θυμάτων στο έλεος της Αριστεράς», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο της Αφροδίτης Λατινοπούλου: