Quantcast

Νέα στοιχεία για την τραγωδία στη Χρυσούπολη - Μαρτυρία για το διπλό φονικό

Για ασήμαντη αφορμή εκτυλίχθηκε το διπλό έγκλημα στη Χρυσούπολη Καβάλας το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο φερόμενος δράστης και τα θύματά του, η 67χρονη γυναίκα και ο 42χρονος γιος της, είχαν εδώ και καιρό προστριβές μεταξύ τους για τη θέση στην οποία συνήθιζε να σταθμεύει ο άτυχος 42χρονος το φορτηγό του.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 67χρονη βγήκε από το σπίτι της για να πετάξει σκουπίδια, τότε διαπληκτίστηκε με τον φερόμενο δράστη. Λίγο αργότερα από το σπίτι του βγήκε και ο άτυχος 42χρονος για να ζητήσει τον λόγο και πάνω στη συζήτηση έβγαλε μία καραμπίνα τους πυροβόλησε και τους τραυμάτισε θανάσιμα.

Οι περίοικοι ανέφεραν ότι όταν άκουσαν τους πυροβολισμούς πήγαν να δουν τι συνέβη και τότε ο 50χρονος τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσει.

Ο άτυχος 42χρονος είχε δύο μικρά παιδιά. Η κηδεία των δύο θυμάτων θα τελεστεί στις 6 το απόγευμα στη Χρυσούπολη.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

 

Εν τω μεταξύ, αυτόπτης μάρτυρας μίλησε στο Center TV: «"Έφαγα τους δύο", λέει, "πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα" λέει! Εκεί που είδε κάποιον… Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου τη γυναίκα την ενόχλησε… Σήμερα πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια, μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε. Αυτός παραδόθηκε ο ίδιος. Τους είπε: "Τους έφαγα και τους δύο!"».