Quantcast

Νέα στοιχεία για το άγριο έγκλημα στη Χίο με θύμα 40χρονο

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το άγριο έγκλημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στο χωριό Λιθί, στη Χίο. 

Το φονικό έγινε στις 03:30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, σε μαγαζί στο Λιθί. Θύμα ένας 40χρονος, πατέρας δύο παιδιών, και δράστης ένας 25χρονος. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας politischios.gr, θύμα και θύτης, γνωρίζονταν, καθώς και οι δύο διατηρούσαν καταστήματα στο χωριό. Ο φερόμενος ως δράστης κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, τον μαχαίρωσε στο στήθος με αποτέλεσμα ο 40χρονος να χάσει τη ζωή του.

Η Αστυνομία διερευνά τα κίνητρα της δολοφονίας, με πληροφορίες να κάνουν λόγο για παρεξήγηση από την πλευρά του δράστη. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι θεωρούσε ότι ο 40χρονος ενοχλούσε την κοπέλα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του chiospress.org, το φονικό σημειώθηκε σε καφετέρια στο Λιθί, ιδιοκτησίας του πατριού του 25χρονου θύτη, η οποία μάλιστα (σύμφωνα πάντα με την τοπική ιστοσελίδα) λειτουργούσε μόλις 15 ημέρες.

Η ιστοσελίδα alithia.gr, σημειώνει επίσης ότι προηγήθηκε καβγάς, ενώ οι δύο άνδρες όχι απλώς γνωρίζονταν αλλά διατηρούσαν και φιλικές σχέσεις.

Η σύλληψή του δράστη, που παρέμεινε στο χώρο, έγινε λίγο αργότερα από αστυνομικούς του Α.Τ. Μαστιχοχωρίων. Η σορός του 40χρονου μεταφέρθηκε το Νοσοκομείο Χίου για νεκροψία και νεκροτομή. Σήμερα το απόγευμα ο δράστης αναμένεται να οδηγηθεί σε εισαγγελέα και ανακριτή.