Quantcast

Νέες αποκαλύψεις για την κακοποίηση της 14χρονης - Πότε ξεκίνησε ο εφιάλτης - Πού στρέφουν τις έρευνες οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στα ίχνη του Ρουσλάν, του τέταρτου μαστροπού που καταζητείται για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα 14χρονη σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη βρίσκεται η Ασφάλεια.

Πρόκειται για τον άνθρωπο ο οποίος μαζί με τον Ταχίρ, φέρεται να εξέδιδαν και να βίαζαν το νεαρό κορίτσι. Ήδη το παιδί φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Τμήματος Προστασίας Ανηλίκων ενώ  έχει δώσει ήδη μια κατάθεση στην ειδικό παιδοψυχολόγο του Τμήματος. Πρόκειται για την ίδια παιδοψυχολόγο που πήρε τις απανωτές καταθέσεις της 12χρονης από τον Κολωνό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, ουσιαστικά η αποκάλυψη της υπόθεσης σταμάτησε το παιδί από την τελική του εξαφάνιση.  Κι αυτό γιατί φέρεται να είχε κανονίσει να εγκαταλείψει οριστικά τη Δομή και να πάει να εγκατασταθεί στο σπίτι του Ταχίρ, στην Ελευσίνα.

Την Παρασκευή οι τρεις συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Ανακριτή ενώ οι έρευνες θα επεκταθούν σε βάθος ετών καθώς προκύπτει ότι το παιδί από την ηλικία 11 ετών που φιλοξενείται στο συγκεκριμένο Ίδρυμα, εξαφανίζονταν συχνά μαζί με την αδελφή της, χωρίς να ξέρει κανείς που πήγαιναν. 

Ο ρόλος της αδερφής της 14χρονης - Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr από αστυνομικές πηγές, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες, ενώ είχαν εκδοθεί κατά καιρούς και δελτία αναζήτησης από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Την περασμένη βδομάδα έφυγε ξανά, λέγοντας στην αδερφή της ότι «θα συναντηθεί με τον Ταχίρ». Η αδερφή της ανησύχησε από το γεγονός με αποτέλεσμα να ενημερωθεί άμεσα η Αστυνομία. Μετά από αναζητήσεις, άνδρες της Άμεσης Δράσης την εντόπισαν σε αυτοκίνητο κοντά στο κέντρο και συνέλαβαν έναν αλλοδαπό που βρισκόταν μαζί της.

Η ίδια είπε ότι είχε πάει σε ξενοδοχείο και συναντήθηκε με κάποιους άντρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, σε πρόσφατο χρόνο είχε πει στην αδερφή της ότι θα πήγαινε σε ξενοδοχείο για να συναντηθεί με κάποιους άντρες,  οι οποίοι θα της έδιναν 100 ευρώ για να περάσει μαζί τους το βράδυ. 

Μια κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από μια φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του. Η 14χρονη έφυγε πάλι το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας.

Παράλληλα, η αδερφή της, ηλικίας 16 ετών, πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε, ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες. Στη συνέχεια, ενημερώθηκε σχετικά η ΕΛΑΣ που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την ανήλικη σε ξενοδοχείο στην περιοχή του Μεταξουργείου.