Quantcast

Νέες αποκαλύψεις για τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον 22χρονο νεαρό, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε μετά την καταγγελία νεαρής κοπέλας, τον περασμένο Μάιο, ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά, ακολουθώντας την μέχρι την είσοδο της πολυκατοικίας όπου διέμενε.

Αντιμέτωπος με κακουργηματική ποινική δίωξη βρίσκεται ο 22χρονος, αποκαλούμενος και «επιδειξίας της Νέας Σμύρνης», μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από 25χρονη κοπέλα, που τον δείχνει να στέκεται στην είσοδο της πολυκατοικίας της με το πέος του σε... κοινή θέα. Στις τέσσερις -αρχικές- καταγγελίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας για τις οποίες θα λογοδοτήσει στο Αυτόφωρο Μονομελές μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού στα δικαστήρια, προστέθηκαν, από τον Μάιο που του ασκήθηκε η πρώτη δίωξη, οι μαρτυρίες τριών ακόμη γυναικών που τον «καίνε». Πλέον, κατηγορείται για δύο απόπειρες βιασμού και μία ακόμη πράξη προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η Realnews αποκαλύπτει τις καταθέσεις αυτών των τριών γυναικών, από τις οποίες προκύπτει κλιμάκωση της δράσης του. Ο ίδιος, ωστόσο, στις εξηγήσεις που έδωσε, αρνήθηκε όσα του αποδίδονται, υποστηρίζοντας πως στοχοποιήθηκε και ότι επιχειρείται να του «φορτώσουν» όλα τα περιστατικά που έχουν γίνει στην περιοχή.

Επιθέσεις

Η πρώτη εις βάρος του καταγγελία, την οποία είχε επίσης αποκαλύψει η «R», κατατέθηκε τον Αύγουστο του 2020. Θύμα μια 22χρονη κοπέλα, την οποία ακολούθησε στις 6 Αυγούστου μέχρι την είσοδο του σπιτιού της στη Νέα Σμύρνη και εκεί της επιτέθηκε, επιχειρώντας να της βγάλει το σορτσάκι που φορούσε. Η κοπέλα αντιστάθηκε και ο δράστης τράπηκε σε φυγή. Η επόμενη επίθεση φέρεται να σημειώθηκε στις 3 Σεπτεμβρίου του 2020. Γύρω στις 3:30 τα ξημερώματα, επιτέθηκε σε μια 19χρονη, η οποία αμέσως μετά το συμβάν πήγε στην Αστυνομία.

Οπως κατέθεσε: «Βρισκόμουν στην είσοδο της πολυκατοικίας και, πριν χρησιμοποιήσω το ασανσέρ για να φτάσω στον τρίτο όροφο όπου μένω με τη μαμά μου, είδα ένα άγνωστο άτομο να κάνει πως πατάει το κουδούνι της πολυκατοικίας για να του ανοίξουν... Μετά από λίγο και βλέποντας ότι δεν του ανοίγει κανένας, πήγα εγώ και του άνοιξα. Με ευχαρίστησε και μπήκαμε μαζί στο ασανσέρ. Οταν φτάσαμε στον πρώτο όροφο, έκανε κίνηση να βγει από το ασανσέρ, όμως, αμέσως μετά και χωρίς να βγει τελικά, με πλησίασε και μου επιτέθηκε. Συγκεκριμένα, έβαλε το χέρι του μέσα στο σορτσάκι που φορούσα και αρχικά ακούμπησε το εσώρουχό μου και έπειτα εισχώρησε και ακούμπησε και τα γεννητικά μου όργανα. Εγώ προσπαθούσα να τον απωθήσω και να ξεφύγω από αυτήν την κατάσταση, ενώ εκείνος αντιστεκόταν και παράλληλα προσπάθησε να μου κατεβάσει το στράπλες μπλουζάκι που φορούσα. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, κατάφερα να ξεφύγω και να βγω από το ασανσέρ, ενώ εκείνος προσπάθησε να με κρατήσει και να μη φύγω. Εγώ τον έσπρωξα και άρχισα να ανεβαίνω τα σκαλιά τρέχοντας».

Οι παραπάνω πράξεις κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως κακουργηματικές και συγκεκριμένα ως απόπειρες βιασμού. Η τρίτη καταγγελία σε βάρος του 22χρονου αξιολογήθηκε ως πράξη πλημμεληματικού χαρακτήρα. Θύμα μια 28χρονη κοπέλα, η οποία κατέθεσε στην Αστυνομία: «Στις 3 Σεπτεμβρίου, περίπου στις 00:30-0:45 π.μ., καθώς επέστρεφα στην οικία μου στη Νέα Σμύρνη και μπήκα από την κεντρική είσοδο της πολυκατοικίας στο εσωτερικό της, αντιλήφθηκα έναν άνδρα, ο όποιος με ακολούθησε και, όπως κατάλαβα, είχε σκοπό να μπει κι αυτός στην πολυκατοικία και γι' αυτό του κράτησα την πόρτα και μπήκε... Ενώ περίμενα να έρθει το ασανσέρ, γύρισα πίσω και τον είδα να έχει βγάλει έξω το πέος του και να αυτοϊκανοποιείται. Τότε του είπα “τι κάνεις εκεί;” και “να φύγεις” με έντονο ύφος και αυτός με πλησίασε και προσπάθησε να μου σηκώσει τη φούστα που φορούσα. Εγώ τον έσπρωξα, άρχισα να τσιρίζω και τότε αυτός έφυγε τρέχοντας».