Quantcast

Νέες καταγγελίες-σοκ για τον ψευτογιατρό: Έλεγε πως έχει θεραπεύσει παιδί με αυτισμό - Βίντεο

Ο ψευτογιατρός ισχυρίστηκε πως είχε θεραπεύσει παιδί με αυτισμό χρησιμοποιώντας τον πλακούντα από τη γέννηση του αδελφού του.

Ειδικότερα ο 66χρονος δήλωνε πως είχε καταφέρει να θεραπεύσει ένα παιδί που είχε αυτισμό, αφού η μητέρα γέννησε δεύτερο παιδί και τότε, χρησιμοποιήσαν τον πλακούντα της ώστε να θεραπευτεί.  

– «Ήρθε εδώ μία κυρία η οποία είχε ένα παιδάκι με αυτισμό. Της είπαμε: «Είστε πάρα πολύ νέα, γιατί δεν κάνετε ένα παιδάκι;». Μου λέει: «Να κάνω». Κάνει το παιδάκι, παίρνουμε τον ομφάλιο λώρο, τον παίρνουμε, τον κόβω».

– «Κι έγινε καλά;»

– «Ναι. Γιατί είναι αδελφός. Είναι αδελφός. Είναι αδελφό αίμα.»

– «Και το παιδάκι δεν έχει τίποτα τώρα;»

– «Μια χαρά είναι. Το κάναμε βέβαια σε διαστήματα.»

Λέγοντας τέτοιου είδους ψέμματα ο ψευτογιατρός κατάφερνε να εξαπατά περισσότερους ασθενείς που βρίσκονταν στην ανάγκη του. 

Δείτε το βίντεο από το mega:

 

 Ζητούσε από ασθενή 25.000 ευρώ για να μεταφέρει βλαστοκύτταρα από το εξωτερικό

Επιπλέον, νεo βίντεο ντοκουμέντo με τη δράση του 66χρονου τον δείχνουν σε συνάντηση με ασθενή που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας στη διάρκεια της οποίας του...εγγυάται ότι «σε ένα μήνα θα έχει τεράστια διαφορά» ζητώντας του παράλληλα 25.000 ευρώ για να μεταφέρει ο ίδιος βλαστοκύτταρα από το εξωτερικό. 

«Η κίνηση που έκανες είναι πολύ διαφορετική, το σώμα σου είναι πιο σουλουπωμένο», λέει ο ψευτογιατρός στο βίντεο που δημοσιεύει ο alpha, προσπαθώντας να πείσει την ασθενή του ότι παρουσιάζει βελτίωση με τη θεραπεία που της έχει χορηγήσει. 

Ωστόσο, η κατάσταση της επιδεινωνόταν. Δικοί της άνθρωποι, επικοινωνούσαν μαζί του, υποστηρίζοντας ότι ένα χρόνο μετά η γυναίκα είναι χάλια «ενώ μας έλεγες ότι θα είναι αυτόνομη. Κινητικά ουδέποτε υπήρξε σε αυτή την κατάσταση». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του alpha, η μητέρα της υποστήριξε ότι μέσα σε ενάμιση χρόνο έδωσαν στον ψευτογιατρό συνολικά 135.000 ευρώ.