Quantcast

Νέες σοκαριστικές μαρτυρίες: «Υπάρχουν κι άλλες κοπέλες σαν τη Γεωργία, τις απειλούν» - Τα πριβέ πάρτι με τις «κρυφές λίστες»

Νεαρές κοπέλες μιλούν για τις προσκλήσεις σε πάρτι και την πίεση που ασκούσε ο διοργανωτής για την αποδοχή τους.

Οι συγκλονιστικές μαρτυρίες των κοριτσιών, που βρέθηκαν στα πριβέ πάρτι ή δέχτηκαν προσκλήσεις, ρίχνουν «φως» σε όλα όσα συμβαίνουν πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολυτελών ξενοδοχείων.

«Είχαμε πρόκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο»

«Είχαμε πρόκληση για ένα συγκεκριμένο δωμάτιο, όπου θα λέγαμε το νούμερο στη ρεσεψιόν και θα μπαίναμε στο πάρτι» εξομολογείται χαρακτηριστικά μια κοπέλα. «Γενικά το πάρτι είχε διαφημιστεί δεν ήταν και πολύ κρυφό. Τη συγκεκριμένη ημέρα γίνονταν πάρτι σε δύο ξενοδοχεία». 

Μάλιστα, όπως αναφέρει στο πάρτι που έγινε στο άλλο ξενοδοχείο ήρθε η αστυνομία και από ρεσεψιόν βγήκε ο υπεύθυνος και είπε «φύγετε γιατί θα μπλέξετε», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα». 

«Υπάρχουν κι άλλες ‘Γεωργίες’ που φοβούνται να μιλήσουν»

«Τα θύματα είναι εύκολα, νέες κοπέλες. Ψάχνουν τα εύκολα θύματα. Εννοείται πως η Γεωργία δεν είναι η πρώτη κοπέλα. Έχουν γίνει κι άλλα περιστατικά. Τα θύματα φοβούνται να μιλήσουν, διότι οι θύτες έχουν ισχύ οικονομική, έχουν βίντεο με τις κοπέλες την ώρα της πράξης και τις εκβιάζουν με αυτό τον τρόπο» αποκαλύπτει μια κοπέλα. «Ακόμα και νομικά να το πας, ένας δικηγόρος χρειάζεται χρήματα» εξηγεί.

«Έχω ζήσει αυτή την εμπειρία»

«Εγώ την έχω ζήσει αυτή την εμπειρία. Ξέρω πως είναι να σου ρίχνουν αυτό το πράγμα. Δεν έχεις τις αισθήσεις σου, δεν θυμάσαι απολύτως τίποτα» υπογραμμίζει σε άλλο σημείο η κοπέλα μιλώντας για τη δική της εμπειρία.

«Υπάρχει ένα κενό, δεν χρειάζεται να πιεις μεγάλες ποσότητες αλκοόλ, τρεις γουλιές αρκούν. Ξαφνικά σε πιάνει ένα μπλακ άουτ. Εμένα μου είχαν κλέψει κινητό, τα πάντα, σώθηκα γιατί με πήρε μια φίλη μου στο σπίτι της» καταλήγει.

Τα πριβέ πάρτι με τις «κρυφές λίστες»

Tην ίδια ώρα, μορφή χιονοστιβάδας παίρνουν οι διαδοχικές αποκαλύψεις για τα κυκλώματα μαστροπείας που εκτείνονται σε όλη τη χώρα -ακόμη και στην Κύπρο- με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Υπενθυμίζεται ότι η φίλη της 24χρονης κατέθεσε, ότι στο πάρτι υπήρχαν και πολλά κορίτσια, που της έμοιζαν με εκδιδόμενες. 

«Γίνεται χαμός σε ξενοδοχεία, γραφεία, σπίτια. Μόλις το 6% των ιερόδουλων πλέον εργάζεται νόμιμα, το υπόλοιπο ποσοστό καταφεύγει σε παράνομη εργασία, χωρίς να δηλώσουν τίποτα», δηλώνει στο ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας (Σ.Ε.Π.Ε.), Έλλη Κανελλοπούλου, αποτυπώνοντας τη σημερινή κατάσταση του κλάδου.

Η συζήτηση για τα πριβέ πάρτι με τις «κρυφές λίστες» πυροδοτήθηκε έπειτα από την εισαγγελική έρευνα που διέταξε ο Άρειος Πάγος για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης, ενώ τα στοιχεία που παρουσιάζει η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδας για τη σέκτα της σκοτεινής Θεσσαλονίκης είναι αποκαλυπτικά.

«Σε ό,τι θες πηγαίνουν, από πάρτι σε ξενοδοχείο, γραφείο, σπίτι μέχρι ό,τι θες. Σε αυτά τα πάρτι γίνεται ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Λεφτά να δίνει ο κύριος. Αυτές οι κοπέλες δεν παίρνουν 30, 50 και 100 ευρώ, παίρνουν πολλά παραπάνω λεφτά, από 500 μέχρι και 1.000 ευρώ», δηλώνει στο ThessToday.gr, ενώ ερωτηθείσα για τα κυκλώματα μαστροπείας στην Ελλάδα απαντά με έμφαση «τώρα το πήρανε χαμπάρι οι αρχές;».