Quantcast

Αυτοκτόνησε 14χρονη πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ - Οι γονείς κατήγγειλαν αποπλάνησή της από 43χρονο

Τέλος στη ζωή της έδωσε το μεσημέρι μία ανήλικη που έπεσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο Μοσχάτο.

Νεκρή είναι, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, μια κοπέλα 14 ετών που έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν από τις 15:00, στις γραμμές του Ηλεκτρικού, στο σταθμό του Μοσχάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέφερε ο αστυνομικός συντάκτης του Realfm Μαρίνος Αλιφέρης, οι γονείς του κοριτσιού κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές ότι η κόρη τους είχε πέσει θύμα αποπλάνησης από 43χρονο που διαμένει στην περιοχή.

Χθες, ο πατέρας της 14χρονης πήγε στο μαγαζί που διατηρεί ο 43χρονος και τσακώθηκαν άγρια, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη του 43χρονου, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αποπλάνηση ανηλίκου και πορνογραφία ανηλίκων, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες άλλου κοριτσιού. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων και η δικογραφία απεστάλη στις εισαγγελικές αρχές.

Σήμερα το μεσημέρι, η 14χρονη πήγε στον σταθμό του ΗΣΑΠ, στο Μοσχάτο, και περίμενε με τον υπόλοιπο κόσμο το τρένο. Όταν αυτό πλησίασε στην αποβάθρα, βούτηξε στις ράγες, όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στον τόπο της τραγωδίας βρέθηκε ένα σημείωμα, όπου το κορίτσι φέρεται να έγραφε ότι δεν μπορούσε να ζήσει χωρίς τον 43χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αποπλανήσει παλαιότερα ανήλικη φίλη της 14χρονης.