Quantcast

Νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing με κυνοδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ - Εύκολη συμπλήρωση με 3 κινήσεις

Νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing με κυνοδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing με κυνοδρομίες στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing για κυνοδρομίες είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες ημέρες στα καταστήματα ΟΠΑΠ. 

Το σπορ, που αποκτά ολοένα και περισσότερους φίλους, έχει πλέον το δικό του δελτίο για στοιχηματισμό.

Σύμφωνα με τον κ. Πέτρο Νταλαμπέκη, ιδιοκτήτη καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μυτιλήνη, το νέο δελτίο κυνοδρομιών θα αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο εξυπηρέτησης των παικτών, καθώς προσφέρει πολλαπλά πλεονεκτήματα. «Οι κυνοδρομίες είναι ένα άκρως συναρπαστικό παιχνίδι που έχει το δικό του κοινό. Παράλληλα, είναι αρκετά διαδεδομένο και σε πολλούς πελάτες που παίζουν ιππόδρομο. Το νέο δελτίο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing χαρίζει διασκέδαση με τρεις απλές κινήσεις και η ανταπόκριση του κοινού είναι ήδη μεγάλη», τονίζει ο κ. Νταλαμπέκης.

 Ο κ. Πέτρος Νταλαμπέκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μυτιλήνη

 Ο κ. Πέτρος Νταλαμπέκης, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Μυτιλήνη

Πώς παίζεται

Ο τρόπος διεξαγωγής του παιχνιδιού είναι απλός και οι επιλογές στοιχηματισμού που προσφέρουν οι κυνοδρομίες αναγράφονται αναλυτικά στο νέο δελτίο. Όπως εξηγεί ο κ. Νταλαμπέκης, «υπάρχουν οδηγίες για τη συμπλήρωση του δελτίου που αναγράφονται λεπτομερώς. Το κοινό μπορεί να επιλέξει την κυνοδρομία που επιθυμεί και να στοιχηματίσει όχι μόνο στο νικητή, αλλά υπάρχει διαθέσιμη και η επιλογή του φορκάστ ή του τρικάστ, όπως και στις ιπποδρομίες. Τέλος, επιλέγει το ποσό που επιθυμεί να στοιχηματίσει και… αυτό είναι όλο!».

«Μας λύνει τα χέρια»

Παράλληλα, ο κ. Νταλαμπέκης εξηγεί πώς το νέο δελτίο για τις κυνοδρομίες διευκολύνει τους πράκτορες ΟΠΑΠ στην εξυπηρέτηση του κόσμου. «Το νέο δελτίο κυνοδρομιών του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Racing μας έχει λύσει τα χέρια! Οι πελάτες παίζουν πιο γρήγορα και δεν στέκονται πολλή ώρα στον πάγκο. Τόσο οι παλιοί όσο και οι νέοι πελάτες προτιμούν να συμπληρώνουν δελτίο. Είναι απλό, εύκολο και οικείο. Έτσι προσελκύει τόσο τους υφιστάμενους πελάτες όσο και νέους που θέλουν δοκιμάσουν την τύχη τους», αναφέρει χαρακτηριστικά.