Quantcast

Νέο επεισόδιο στη φυλακή με τον Ροδίτη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη

Ο 21χρονος ο οποίος κατηγορείται για την άγρια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο στη Ρόδο φαίνεται ότι δημιουργεί προβλήματα στους σωφρονιστικούς και τους υπευθύνους του Καταστήματος Κράτησης Φελλίου Γρεβενών.

Σύμφωνα με την Espresso, o 21χρονος Ροδίτης μπλέκεται σε καβγάδες με τους συγκρατούμενούς του, μιλάει ειρωνικά στους φύλακες, με το τελευταίο περιστατικό να τον θέλει να ήπιε χλωρίνη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι Αρχές έχουν ενημερωθεί για τη συμπεριφορά του 21χρονου και θεωρούν ότι δεν αποκλείεται να έχει απώτερο σκοπό. Οι εκτιμήσεις των υπευθύνων της φυλακής είναι ότι ο Ροδίτης “παίζει” τον διαταραγμένο, επιχειρώντας να δείξει πως πάσχει από ψυχική νόσο και να αναγκάσει με αυτόν τον τρόπο τις εισαγγελικές Αρχές να διατάξουν νέα ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Πάντως, σημειώνεται ότι η ανακρίτρια είχε ζητήσει έγκαιρα τα πορίσματα από τους ειδικούς για την ψυχική υγεία των δύο κατηγορουμένων για το άγριο φονικό που συντάραξε το πανελλήνιο.

Πριν από περίπου δύο εβδομάδες ο 21χρονος είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με δύο άλλους κρατούμενους, λίγο αφότου είχε γυρίσει από το γραφείο της ανακρίτριας.