Ο Αραβας κροίσος στη Μύκονο, τα όμορφα κορίτσια και οι V.I.P. καλεσμένοι - Πώς του έστησε παγίδα η ΕΛ.ΑΣ.

Μπορεί η Μύκονος να περιμένει στα επόμενα 24ωρα την άρση των περιοριστικών μέτρων, όμως τα "κορωνοπάρτι" συνεχίζονται και η ΕΛ.ΑΣ προσπαθεί με επιχειρησιακούς σχεδιασμούς να τα "προλαβαίνει".

Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr η Αστυνομία στη Μύκονο - η οποία έχει ενισχυθεί με επιπλέον μονάδες της ΟΠΚΕ καθώς και drone - κατάφερε να εμποδίσει τρία "κορωνοπάρτι" σε βίλες του νησιού αλλά και σε καταστήματα.

Μάλιστα για το ένα "κορωνοπάρτι", το οποίο οργάνωσε τουρίστας από Αραβική χώρα με «φορτωμένο» πορτοφόλι και βίλα σε γνωστή παραθαλάσσια περιοχή του νησιού, χρειάστηκε να γίνει ολόκληρος σχεδιασμός από την ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να μην γίνει, καθώς την είσοδο της βίλας θα περνούσαν ακόμη και επώνυμοι τουρίστες από το εξωτερικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πριν από περίπου δύο ημέρες στα «αυτιά» των αστυνομικών έφτασε η πληροφορία για το συγκεκριμένο πάρτι, αλλά και τα «βαριά» ονόματα που ήταν στη λίστα των προσκεκλημένων.

Άμεσα το αθέατο drone της ΕΛ.ΑΣ έκανε πτήσεις πάνω από τη βίλα, δίνοντας εικόνα από τις προετοιμασίες στο προαύλιο της πολυτελούς κατοικίας, η οποία διαθέτει περίφραξη τέτοιου τύπου ώστε να αποκλείονται τα αδιάκριτα βλέμματα.

Οι αστυνομικοί έδρασαν με την απαιτούμενη προσοχή και όλες οι κινήσεις τουςπέρασαν απαρατήρητες από τους υπεύθυνους που φρόντιζαν για την επιτυχία του πάρτι.

Την επίμαχη ημέρα, απογευματινές ώρες κοντά στη βίλα και κυρίως στον δρόμο που οδηγεί προς την πολυτελή εξοχική κατοικία, είχαν πάρει θέση ένα περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, αλλά κι ένα τζιπ με αστυνομικούς της ΟΠΚΕ.

Η εμφάνιση των αστυνομικών θορύβησε τον Άραβα διοργανωτή του πάρτι, ο οποίος έστειλε τους ανθρώπους της ασφάλειάς του να ρωτήσουν τον λόγο της παρουσίας των αστυνομικών, στο δρόμο που οδηγούσε προς τη βίλα.

Οι αστυνομικοί βέβαια είχαν έτοιμη την απάντηση, ενημερώνοντας τους ανθρώπους της ασφάλειας του Άραβα πως εξαιτίας αυξημένων κρουσμάτων διαρρήξεων σε πολυτελείς βίλες και κυρίως έπειτα από την πρόσφατη εξάρθρωση συμμορίας που εισέβαλε σε κατοικίες του νησιού, έχουν ενισχυθεί τα μέτρα προστασίας με τη μόνιμη παρουσία αστυνομικών σε περιοχές όπου υπάρχει ο κίνδυνος διαρρήξεων.

Η απάντηση παρά το γεγονός ότι είχε μεγάλη δόση αλήθείας δεν καθησύχασε τον αποδέκτη με αποτέλεσμα οι καλεσμένοι να ειδοποιηθούν άμεσα προκειμένου να μην πλησιάσουν τη βίλα ενώ όσοι έφτασαν στο σημείο απλά έκαναν στροφή και έφευγαν βλέποντας τους αστυνομικούς.

Το δεύτερο πάρτι επίσης θα γινόταν σε βίλα της Μυκόνου και μάλιστα με γνωστό dj στα decks και είσοδο στα 200 ευρώ, με απεριόριστη κατανάλωση αλκοόλ.

Και αυτή η κίνηση εντοπίστηκε από τα «λαγωνικά» της ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα μέσω διαδικτύου, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί ο ιδιοκτήτης της βίλας, ο οποίος θα ήταν και υπόλογος σε περίπτωση που γινόταν το πάρτι.

Ο ιδιοκτήτης έδρασε άμεσα και ακύρωσε τα σχέδια των ενοικιαστών του.

Όσον αφορά στο τρίτο πάρτι, θα γινόταν σε κατάστημα που βρίσκεται σε απομακρυσμένη παραλία του νησιού. Σε αυτό το πάρτι οι προσκλήσεις έγινα διαδικτυακά, σε κλειστές ομάδες σε σελίδες των social media, τις οποίες βέβαια και εντόπισαν οι αστυνομικοί, με αποτέλεσμα το εγχείρημα να σταματήσει εν τη γενέσει του.