Quantcast

Ο γιατρός του Γιώργου Τράγκα στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1: Να εμβολιαστούν όσοι διαβητικοί φοβούνται - Βίντεο

Ο Χρήστος Ζούπας, διαβητολόγος και γιατρός του Γιώργου Τράγκα μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο κ. Ζούπας μιλώντας για τον χαμό του φίλου και ασθενή του, έδωσε ένα ιδιαίτερο μήνυμα σε όλους όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας όμοια με του Γιώργου Τράγκα.

«Του έλεγα ότι έπρεπε να εμβολιαστεί από τους πρώτους λόγω τους διαβήτη», ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο κ. Ζούπας. «Δυστυχώς ο Γιώργος μας δεν κατάφερε να τα βγάλει πέρα. Έπαιρνε τα πράγματα πιο ελαφρά από ότι ήταν στην πραγματικότητα» ανέφερε συνεχίζοντας.

 Ερωτηθείς για το τι ήταν αυτό που φοβόταν και δεν έκανε το εμβόλιο ο γιατρός είπε ότι κάθε φορά που προσπαθούσε να το συζητήσει μαζί του «χρησιμοποιούσε την εξυπνάδα του για να ξεφύγει από τη συζήτηση» και σημείωσε ότι πριν από χρόνια είχε δυσκολευτεί να τον πείσει και για τη θεραπεία του για τον διαβήτη.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου τόνισε στον κ. Ζούπα πως ο κ. Κουρτσίδη,  εκπρόσωπος του κόμματος που είχε ιδρύσει ο Γιώργος Τράγκας, δήλωσε στον RealFM  ότι επιθυμούσε να κάνει το εμβόλιο αλλά να μεταβεί στη Γαλλία για να μην τον δουν ορισμένοι και σχολιάσουν την απόφασή του να εμβολιαστεί. Ο κ. Ζούπας σχολίασε πάνω σε αυτό πως ούτε ο ίδιος είχε πειστεί ότι ο Γιώργος Τράγκας ήταν αρνητής, είχε επικοινωνήσει και στον ίδιο ότι τον απασχολούσε το θέμα της δημοσίοτητας, του πρότεινε για τον λόγο αυτό το μονοδοσικό εμβόλιο και ήλπιζε να καταφέρει να τον πείσει να εμβολιαστεί. 

Καταλήγοντας ο γιατρός Χρήστος Ζούπας ανέφερε ότι έχει λάβει πολλά μηνύματα από διαβητικούς που φοβούνται το εμβόλιο και τόνισε πως «η θλιβερή ιστορία του Γιώργου Τράγκα πρέπει να αποτελέσει έναυσμα για να εμβολιαστούν κι άλλοι που φοβούνται».