Quantcast

Ο καιρός την Παρασκευή: Νεφώσεις σε πολλές περιοχές και τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά

Νεφώσεις κατά τόπους σε πολλές περιοχές και τοπικές βροχές, κυρίως στα δυτικά, αναμένονται την αύριο, Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, ενώ η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή και οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ στο Αιγαίο.

Αναλυτικά, σύμφωνα με το meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, αύριο αναμένονται νεφώσεις κυρίως στα δυτικά, το Νότιο Αιγαίο και τη Θράκη, ενώ πρόσκαιρες τοπικές βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά ηπειρωτικά και ενδεχομένως στα νοτιοδυτικά ηπειρωτικά και τη Θράκη. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 3 έως 20 βαθμούς Κελσίου, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 7 έως 20, στη Θεσσαλία από 9 έως 23, την Ήπειρο από 12 έως 21, στην Ανατολική Στερεά από 9 έως 22, τη Δυτική Στερεά από 12 έως 19, στην Πελοπόννησο από 12 έως 22, στα νησιά του Ιονίου από 13 έως 20, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 21, στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στις Κυκλάδες από 9 έως 23, στα Δωδεκάνησα από 10 έως 21 και στην Κρήτη από 9 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται τοπικές νεφώσεις κατά διαστήματα με μικρή πιθανότητα ασθενών τοπικών βροχών το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και το μεσημέρι 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.