Quantcast

Ο Πάνος Σόμπολος για την δολοφονία Καραϊβάζ: Υπάρχει το στοιχείο της εκδίκησης - ΒΙΝΤΕΟ

Για μαφιόζικο χτύπημα και όχι για χτύπημα τρομοκρατικής ομάδας με πολιτικές διαστάσεις είναι η εκτίμηση που εξέφρασε ο Πάνος Σόμπολος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Ν. Χατζηνικολάου.

Ο ΑΝΤ1 αποχαιρέτησε με ειδικό αφιέρωμα τον αδικοχαμένο αστυνομικό συντάκτη που υπηρέτησε πιστά και με αίσθημα ευθύνης το επάγγελμά του, χωρίς φόβο, πάντα αφοσιωμένος στο καθήκον να ανασύρει την αλήθεια στην επιφάνεια μέσα από τα ρεπορτάζ του.

Ο Πάνος Σόμπολος συγκεκριμένα τόνισε: 

«Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε ως τώρα βλέπουμε ότι έχουμε να κάνουμε με μαφιόζικη εκτέλεση κι όχι με τρομοκρατική ενέργεια. Βέβαια, τίποτε δεν μπορεί να αποκλειστεί. Επισημαίνω όμως ότι έχουμε να κάνουμε με μία δολοφονία πολύ καλά σχεδιασμένη και πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα, έχουμε εκδίκηση. Τώρα γιατί τον εκδικήθηκαν και με τον πλέον απάνθρωπο τρόπο κανείς δεν γνωρίζει. Έγραψε τίποτα στην ιστοσελίδα του και έκανε αποκαλύψεις; Είπε κάτι στην εκπομπή που εργάζεται στο Star; Αυτό που μπορώ να σου πω με βεβαιότητα είναι ότι η υπόθεση αργά ή γρήγορα θα εξιχνιαστεί».