Quantcast

Ο σκληρός κακοποιός που υπέγραψε «συμβόλαιο θανάτου» για τον αστυνομικό που τον είχε παγιδεύσει

Ακόμα και «συμβόλαιο θανάτου» σε βάρος αστυνομικού, είχε προσπαθήσει να «υπογράψει» κατά το παρελθόν, ο σκληρός Αλβανός κακοποιός Ι.Γ. ο οποίος πλέον βρίσκεται στα χέρια των Αρχών, έπειτα από την εξάρθρωση του μεγάλου κυκλώματος διακίνησης κοκαΐνης στη Μύκονο, στο οποίο ο συγκεκριμένος κακοποιός φέρεται να ήταν ο αδιαμφισβήτητος αρχηγός.

Η πορεία του κακοποιού στον υπόκοσμο υπήρξε εντυπωσιακή. Από την αρχή της σταδιοδρομίας του ασχολήθηκε με την εισαγωγή και διακίνηση σκληρών ναρκωτικών, με επίκεντρο την Ελλάδα.

Το 2011 όμως έπεσε πάνω στον απηνή διώκτη του, έναν αστυνομικό με σημαντική πορεία στην πάταξη του εγκλήματος, ο οποίος κατάφερε έπειτα από πολύμηνες έρευνες το 2011 να συλλάβει τον Ι.Γ ο οποίος μάλιστα είχε στην κατοχή του 20 κιλά καθαρής ηρωίνης, που είχε εισάγει από την Τουρκία.

Ήδη εκείνη την εποχή ο Αλβανός κακοποιός θεωρούνταν «βαρύ» και επικίνδυνο όνομα στην πιάτσα των διακινητών σκληρών ναρκωτικών.

Τελικά ο Ι.Γ. προφυλακίζεται στον Κορυδαλλό και αμέσως ετοιμάζει την απόδραση του μέσα από το ψυχιατρείο, πλην όμως και αυτή την φορά δεν είχε υπολογίσει τον «ξενοδόχο», που βέβαια δεν ήταν άλλος από τον συγκεκριμένο αστυνομικό.

Κινηματογραφική απόδραση

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του real.gr ο συγκεκριμένος αστυνομικός έμαθε την πληροφορία για την επικείμενη απόδραση του 40χρονου με αποτέλεσμα οι Αρχές να λάβουν τα μέτρα τους και τελικά ο κακοποιός να μείνει στα «κρύα του λουτρού», εν προκειμένω προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό.

Βέβαια δεν άργησε η στιγμή της απόδρασης του. Ένα χρόνο μετά και ενώ βρίσκεται στις φυλακές των Τρικάλων, προφασίζεται ασθένεια, και εισάγεται για θεραπεία στο Νοσοκομείο Τρικάλων.

Εκεί τέσσερις συνεργοί του οπλισμένοι με kαλάσνικοφ εισέβαλαν στο Νοσοκομείο και στην κυριολεξία τον ελευθέρωσαν μέσα από τα χέρια των αστυνομικών, πυροβολώντας μάλιστα στον αέρα για εκφοβισμό.

Ο δραπέτης με τους συνεργούς του φτάνει μέχρι τον Κόκκινο Μύλο Αττικής όπου και συλλαμβάνεται, ένα 24ωρο μετά την απόδραση του. Μάλιστα κατά την σύλληψη του οι αστυνομικοί δεν του πέρασαν χειροπέδες, καθώς ήδη φορούσε αυτές που του είχαν βάλει οι σωφρονιστικοί κατά την μεταφορά του στο Νοσοκομείο Τρικάλων και βέβαια δεν τις αφαίρεσαν από τα χέρια του οι συνεργοί του. Το ερώτημα λοιπόν ήταν γιατί δεν του έβγαλαν τις χειροπέδες. Την απάντηση και τότε είχε δώσει ο αστυνομικός που είχε γίνει η σκιά του.

Τον Ι.Γ. ουσιαστικά τον απήγαγαν οι συνεργοί του και τον κράτησαν δέσμιο με τις χειροπέδες, καθώς τους χρωστούσε χρήματα από ένα φορτίο ηρωίνης και ο σκοπός τους ήταν να τον κρατήσουν όμηρο, μέχρι να τους επιστρέψει τα χρήματα.

Εψαχνε εκτελεστή

 Έκτοτε αρχίζουν και φτάνουν «ψίθυροι» στα αυτιά του συγκεκριμένου αστυνομικού πως ο Ι.Γ. αναζητά μέσα από τις φυλακές όπου βρίσκεται, επαγγελματίες πιστολέρο προκειμένου να υπογράψει μαζί τους «συμβόλαιο θανάτου» εναντίων του συγκεκριμένου αστυνομικού.

Τελικά φαίνεται πως το «συμβόλαιο» δεν «περπάτησε» καθώς όσοι επαγγελματίες του πιστολιού προσεγγίστηκαν από τους ανθρώπους του κακοποιού, ήταν όλοι τους αρνητικοί στο να αναλάβουν ένα τόσο «βαρύ συμβόλαιο θανάτου». Τελικά ο Αλβανός κακοποιός αποφυλακίστηκε το 2015 και ενώ είχε καταδικαστεί σε 47 χρόνια κάθειρξη, και μάλιστα το 2017 γλύτωσε τη ζωή του «παρατρίχα» καθώς ο άνθρωπος που είχε πληρωθεί για να τον βγάλει από την μέση, λόγω διαφορών που είχαν προκύψει από τη διακίνηση ναρκωτικών, έκανε λάθος και σκότωσε τον φίλο του, με τον οποίο έπιναν μαζί ποτό σε μπαρ τις Γλυφάδας.