Quantcast

Οι βασικοί ύποπτοι για την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Καρέ - καρέ εξετάζουν οι αστυνομικοί videos από κάμερες ασφαλείας, ελπίζοντας ότι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν νέα στοιχεία για την εν ψυχρώ δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ στον Άλιμο.

Ενα από τα video παρακείμενου σπιτιού δείχνει τους φερόμεους ως δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας του Γιώργου Καραϊβάζ, πάνω στην μηχανή, μετέδωσαν τηλεοπτικοί σταθμοί.

Στα πλάνα διακρίνονται οι δύο ύποπτοι για τη δολοφονία να διαφεύγουν από το σημείο, λίγα δευτερόλεπτα αφότου ο Γιώργος Καραϊβάζ έπεσε νεκρός από τα πυρά τους.

Το σημείο της κάμερας που τους κατέγραψε είναι τουλάχιστον 150 μέτρα απο το τόπο της δολοφονίας και τους απεικονίζει να κατευθύνονται στο σημείο όπου έγινε η εκτέλεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αστυνομία έχει δώσει ήδη φωτογραφίες στην ιντερπόλ, εκτιμώντας οτι ίσως να διαφύγουν ή να έχουν ήδη διαφύγει στο εξωτερικό, ενώ έχει ενημερώσει λιμάνια, τελωνεία και αεροδρόμια να είναι σε επαγρύπνηση.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα για την μηχανή στην οποία επέβαιναν, χωρίς μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί το παραμικρό ίχνος της, ενώ δεν έχει δηλωθεί και κλοπή του συγκεκριμένου μοντέλου.

Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών εκτιμούν ότι υπήρχε μια δεύτερη ομάδα που παρακολουθούσε τον δημοσιογράφο και ενημέρωνε τους εκτελεστές για το δρομολόγιο που ακολουθεί.

Δείτε τα βίντεο: