Quantcast

Παγώνη: Ο έρωτας με τον σύζυγό της και η απόφαση να μην κάνει παιδιά - BINTEO

Η Ματίνα Παγώνη στη συνέντευξη στο “Ενώπιος Ενωπίω” αναφέρθηκε στην απόφασή της να μην κάνει παιδιά, αλλά και στην προσωπική της ζωή, καθώς λίγοι γνωρίζουν ότι είναι παντρεμένη εδώ και πολλά χρόνια.

“Είμαι παντρεμένη. Μόνος του ο σύζυγος κρατιέται στην αφάνεια. Δεν θέλει με τίποτα, δεν ασχολείται με τη δημοσιότητα, ακούει τις ειδήσεις μια χαρά, μέχρι εκεί. Όταν με βλέπει κάνει κριτική και μάλιστα πολύ σκληρή, αυτό είναι αλήθεια” είπε η Ματίνα Παγώνη.

“Σχολιάστηκε η επιλογή μου να μην κάνω παιδιά. Εγώ είχα πει ότι από τη στιγμή που θα ασχοληθώ με την Ιατρική, η σκέψη μου ήταν και είναι ότι όταν θες να κάνεις ένα παιδί, πρέπει να το μεγαλώνουν οι γονείς και ιδιαίτερα η μητέρα τους” τόνισε.

“Όταν λοιπόν εγώ ασχολήθηκα με την Ιατρική και έχω σκοπό να λείπω τόσες ώρες από το σπίτι, δεν έχει νόημα μια γυναίκα που θα έπαιρνα ή μια γιαγιά να μεγαλώνει το παιδί. Το παιδί έχει ανάγκη τη μητέρα του. Έτσι πίστευα γιατί εγώ έτσι μεγάλωσα. Ήταν η έντιμη δική μου απόφαση. Το αποδέχτηκε και ο σύζυγος αφού το συζητήσαμε” υπογράμμισε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ αναφέρθηκε και στην πρώτη γνωριμία με τον σύζυγό της. “Ήμουν στη Λήμνο για το αγροτικό μου, δύσκολες εποχές, μάλιστα δεν υπήρχε και ταξί στο αεροδρόμιο για να πάω στο ξενοδοχείο. Ο σύζυγος μου ήταν διευθυντής της παθολογικής κλινικής του νοσοκομείου, το οποίο ανέλαβα από την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκα στη Λήμνο και τον γνώρισα μετά”.