Quantcast

Παρθένα Κουτμερίδου: «Φανατικός αντιεμβολιαστής ο σύζυγός της, επέμενα να κάνει το εμβόλιο» λέει ο γυναικολόγος της

«Εγώ τη συμβούλευσα να κάνει το εμβόλιο από την πρώτη στιγμή» είπε ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Ο γυναικολόγος της Παρθένας Κουτμερίδου σημειώνει ότι η παρότρυνση της γυναίκας για τον εμβολιασμό της έγινε πολλές φορές, και μάλιστα παρουσία μαρτύρων, ενώ από ένα σημείο και μετά ο σύζυγός της δεν πήγαινε μαζί στις εξετάσεις της καθώς διαφωνούσε με τον γιατρό. 

«Προσπάθησα να πείσω την γυναίκα, που ήταν πολλά χρόνια φίλη μου και ο πατέρας της. Αλλά απ΄ότι καταλαβαίνω ο σύζυγός της που είναι φανατικός αντιεμβολιαστής, την απέτρεψε. Πιθανώς λόγω πνευματικού; Εγώ την είχα συμβουλεύσει... Φτάσαμε σε ένα σημείο που ο σύζυγός της δεν ερχόταν πάνω γιατί ήταν παρεξηγημένος μαζί μου, επειδή εγώ επέμενα να κάνει εμβόλιο», δήλωσε ο γυναικολόγος της εγκύου και κόρης του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Στάθη Κουτμερίδη. 

«Από τη στιγμή που έγινε σύσταση για τις έγκυες να εμβολιαστούν, εγώ σε όλες τις γυναίκες έχω ζητήσει να κάνουν εμβόλιο» συμπλήρωσε ο γιατρός, μιλώντας στο Mega. 

«Υποπτεύομαι ότι ο πνευματικός της είναι αυτός που υποκίνησε και τον άντρα της. Δεν ξέρω πως εμφανίστηκε η φημολογία ότι ο γιατρός της είπε να μην κάνει εμβόλιο. Εγώ δεν το είπα ποτέ αυτό, το αντίθετο», κατέληξε ο γιατρός.