Πατέρας Ελένης Τοπαλούδη στον ΑΝΤ1: Mε μία «συγγνώμη» δεν γυρίζει πίσω

Δημόσια συγγνώμη από τους γονείς της Ελένης Τοπαλούδη ζήτησε η οικογένεια ενός από τους δύο κατηγορουμένους για τον βιασμό και τη δολοφονία της. 

Ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου τονίζοντας ότι με μια συγγνώμη η Ελένη δεν γυρίζει πίσω.

"Η προηγούμενη φορά ποια ήταν; Λέει για μια ακόμη φορά", οι προηγούμενες ποιες ήταν; Ε, τώρα αυτά είναι παιχνιδάκια, θυμήθηκαν μετά από σχεδόν έναν χρόνο και πριν ξεκινήσουν τα δικαστήρια να ζητήσουν έστω και μ' αυτόν τον τρόπο συγγνώμη. Με μια συγγνώμη η Ελενίτσα μας πίσω δεν γυρίζει. Συγγνώμη τώρα να ζητήσουν μόνο από τον Θεό, γιατί κατέστρεψαν το ίδιο τους το παιδί. Γιατί από μικρή ηλικία δεν το πρόσεξαν όπως θα έπρεπε, και από τους δύο, γιατί παρουσίαζαν επιθετικές συμπεριφορές. Συγγνώμη λοιπόν να ζητήσουν από τα ίδια τους τα παιδιά γιατί οι ίδιοι τα κατέστρεψαν, αλλά κατέστρεψαν και την οικογένειά μας. Συγγνώμη μόνο από τον Θεό πλέον όχι από μας", είπε ο Γιάννης Τοπαλούδης στον ΑΝΤ1.

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1: