Quantcast

Πάτρα: «Η Ρούλα χρησιμοποίησε την αδελφή της ως άλλοθι για τον θάνατο της Ίριδας»

«Το πλέον πιθανό είναι η Ρούλα να χρησιμοποίησε την αδελφή της και μάλιστα εν αγνοία της, ως άλλοθι, για να καλύψει τον θάνατο της Ίριδας».

Με αυτές τις λέξεις σκιαγραφεί το προφίλ, τόσο της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και της αδελφής της Δήμητρας, πρόσωπο που έχει απόλυτη γνώση των ερευνών για την υπόθεση της Πάτρας, ιδιαίτερα έπειτα από την πολύωρη κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου.

Όσον αφορά στην κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου, φαίνεται να είναι «καρμπόν» με την αρχική κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς στην Πάτρα, έπειτα από τον θάνατο του βρέφους της οικογένειας, εν προκειμένω της μόλις 6 μηνών Ίριδας, για την οποία το πόρισμα των ιατροδικαστών αναφέρει πως πρόκειται για ασφυκτικό και μάλιστα βασανιστικό θάνατο για το μωράκι.

Οι όποιες αντιφάσεις στην χθεσινή μαραθώνια κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου έχουν να κάνουν με αποκλίσεις λεπτών στις ώρες, που βρήκε το παιδί νεκρό στην κούνια του, την ώρα που την πήρε τηλέφωνο η αδερφή της προκειμένου να ξυπνήσει το βρέφος ώστε να το ταΐσει και τέλος την ώρα ειδοποίησης του ΕΚΑΒ, αλλά και του Μάνου Δασκαλάκη, o οποίος την προηγούμενη ημέρα είχε μαζέψει τα πράγματά του και είχε φύγει από το σπίτι.

Παράλληλα φέρεται να εξέφρασε την απόλυτη πεποίθησή της πως η αδελφή της είναι αθώα και δεν έχει ουδεμία σχέση με τους θανάτους των τριών παιδιών της οικογένειας.

Κατά συνέπεια, η κατάθεση της Δήμητρας Πισπιρίγκου μαζί με συμπληρωματικές καταθέσεις ιατρών, αλλά και της πρωταγωνίστριας αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης, εν προκειμένω της Ρούλας Πισπιρίγκου, που θα δώσει σε κλιμάκιο αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής που θα μεταβεί στον Κορυδαλλό, φαίνεται να κλείνει τον φάκελο της υπόθεσης, όσον αφορά στην προκαταρκτική έρευνα και αναμένεται να παραδοθεί στον εισαγγελέα και τον ανακριτή αν όχι στο τέλος της εβδομάδας που διανύουμε στις αρχές της επομένης.

Από εκεί και έπειτα οι δικαστικές Αρχές είναι αυτές που θα αποφασίσουν αν θα ασκηθούν νέες ποινικές διώξεις και βέβαια σε ποιους.