Quantcast

Τραγωδία στην Πάτρα: Νεκρά δύο αδέλφια 45 και 54 ετών, μέσα στο σπίτι τους - ΦΩΤΟ

Τραγωδία λίγο μετά τις 6.30 το απόγευμα σήμερα στην Πάτρα. Δύο αδέλφια εντοπίστηκαν νεκρά στο ισόγειο διαμέρισμα διώροφης κατοικίας.  Οπως αναφέρει το tempo24, ο ένας ήταν 45 ετών και ο δεύτερος 54.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr ο θάνατος τους προσδιορίζεται πριν από 4 ημέρες.

 

Από την ΕΛ.ΑΣ ως επικρατέστερο σενάριο για το θάνατο των δύο αδελφών θεωρείται αυτό της απόφασης να βάλουν τέλος στη ζωή τους καταναλώνοντας μεγάλη ποσότητα φαρμάκων. Το ίδιο εκτιμάται ότι ισχύει και για τη μητέρα τους η οποία έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Συγγενείς δήλωσαν στην αστυνομία ότι είχαν πέντε ημέρες να δουν κάποιο από τα μέλη της οικογένειας.

 

Στο tempo24 μίλησε η γυναίκα που ειδοποίησε την αστυνομία, καθώς όπως μας μετέφερε, η δυσοσμία ήταν πολύ έντονη. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν εκεί έσπασαν την πόρτα και βρήκαν τα δύο αδέρφια νεκρά σε διαφορετικούς χώρους. 

Σύμφωνα με τη γυναίκα που έμενε στο διπλανό σπίτι, είχαν δει τον έναν από τους δύο την Πέμπτη. Η μητέρα των δύο ανδρών, αντιμετώπισε πρόβλημα υγείας γι αυτό και είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο όπου και παραμένει για νοσηλεία χωρίς να γνωρίζει ακόμη τίποτα για την τραγωδία με τα δύο παιδιά της. 

Όπως λένε γείτονες της οικογένειας στο tempo24, παλαιότερα επισκέπτονταν τα δύο αδέρφια κοινωνικός λειτουργός. Λίγο αργότερα η μέριμνα αυτή σταμάτησε.