Πάτρα: Ο οδηγός του καρτ περιγράφει το τροχαίο - ΒΙΝΤΕΟ

Σοκ επικρατεί στην Πάτρα για το τροχαίο που συνέβη σε αγώνα καρτ, το μεσημέρι της Κυριακής, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά ένας 6χρονος.

Το περιστατικό συνέβη όταν ο οδηγός ενός από τα καρτ έπεσε πάνω στα προστατευτικά κιγκλιδώματα, ενώ από πίσω υπήρχε κόσμος.

Ο οδηγός μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, λέγοντας ότι είναι και ο ίδιος πατέρας και θα είναι δίπλα στο παιδί και την οικογένειά του.

Περιγράφοντας τα όσα συνέβησαν, ο οδηγός αναφέρει:

“είχα μία επαφή με ένα άλλο καρτ, το οποίο με έκανε να έχω επαφή με τα προστατευτικά, τα οποία βρίσκονταν εκεί κανονικά. Με έσωσαν κιόλας. Είχα μία ανατροπή μέσα στην πίστα, πριν την πλατεία Γεωργίου. Επιλήφθηκαν άμεσα όλοι οι φορείς, πρώτες βοήθειες, ασθενοφόρα, πυροσβεστική τα πάντα. Μας οδήγησαν στις πρώτες βοήθειες και εμένα και απ’ ότι έμαθα και ένα παιδί, το οποίο τραυματίστηκε και το έφεραν αμέσως εκείνη τη στιγμή. Μας παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και αμέσως μετά το παιδί έφυγε με το ασθενοφόρο για το νοσοκομείο”.

Ο ίδιος σημειώνει ότι “η επαφή που είχα ήταν με τα προστατευτικά…” για να προσθέσει πως “κρατήθηκα μέσα στην πίστα”

Ερωτηθείς για το πώς χτύπησε ο 6χρονος, ο οδηγός ανέφερε: “δεν το γνωρίζω. Εκείνη τη στιγμή, μετά την επαφή μου με το άλλο αμαξίδιο ήρθα σε επαφή με τα προστατευτικά”.

Κλείνοντας, τόνισε: “Είμαι πατέρας και έχω δύο γιους. Αυτό θέλω να σας πω. Θα είμαι δίπλα τους”.