Πέραμα: Χάρης Τζωρτζάκης κατά όσων επαινούν τους αστυνομικούς – «Τους λέτε μπράβο επειδή σκότωσαν έναν Τσιγγάνο»

Η ανάρτηση του ηθοποιού.

Ο ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης σχολίασε μέσω Facebook το περιστατικό στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα, κατά οποίο έπεσε νεκρός ένας νεαρός Ρομά από πυρά αστυνομικών. 

Αναλυτικά η ανάρτησή του:

Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα κλεμμένο αυτοκίνητο, τότε στο Πέραμα, έκανε πολύ καλά τη δουλειά της και μπράβο στους αστυνομικούς.

Αν η δουλειά της αστυνομίας είναι να μην σκοτωθεί από έναν δεκαπεντάχρονο που οδηγεί ένα αυτοκίνητο, να τον συλλάβει και να παραδώσει το αυτοκινητο στον ιδιοκτήτη του, τότε μάλλον η αστυνομία δεν έχει κάνει καλά τη δουλειά της αφού το μόνο που κατάφερε ήταν να μην σκοτωθεί, αλλά και να σκοτώσει έναν άοπλο δεκαοχτάχρονο που καθόταν στο πίσω κάθισμα, να τραυματίσει τον δεκαεξάχρονο συνοδηγό, να κάνει σουρωτήρι το αυτοκίνητο από τις σφαίρες, να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή των περαστικών και εν τέλη να μην συλλάβει τον δεκαπεντάχρονο που κατάφερε να διαφύγει ανάμεσα από 38 πυροβολισμούς και καμιά δεκαριά πάνοπλους αστυνομικούς.

Όσοι λοιπόν λέτε Μπράβο στην ομάδα Δίας, είμαστε μαζί σας, αφήστε την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της και λοιπά παραδεχθείτε το: Δεν τους λέτε μπράβο επειδή έφεραν εις πέρας την επιχείρηση. Γιατί αποδεδειγμένα η επιχείρηση είναι από όλες τις απόψεις ένα τεράστιο φιάσκο. Και όπως όλοι κρινόμαστε όταν δεν κάνουμε καλά τη δουλειά μας, έτσι πρέπει να κριθούν και αυτοί.

Στην πραγματικότητα τους λέτε μπράβο επειδή σκότωσαν έναν Τσιγγάνο και αυτή είναι η μόνη αλήθεια.