Quantcast

Περιστέρι: «Άδειασαν» το διαμέρισμα, αφού πρώτα κλείδωσαν τον σκύλο στο μπαλκόνι

Είχαν προσπαθήσει πριν από τρεις μήνες να εισβάλουν στο διαμέρισμα.

Ένα βίντεο που δείχνει που έδρασαν δύο γυναίκες για να ληστέψουν ένα διαμέρισμα σε πολυκατοικία στο Περιστέρι, το πρωί της Δευτέρας, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Οι δύο γυναίκες, έχοντας παρακολουθήσει τις κινήσεις των ενοίκων και χωρίς να κινήσουν την παραμικρή υποψία, μπήκαν στην πολυκατοικία και κατευθύνθηκαν προς το διαμέρισμα του 1ου ορόφου χωρίς καν να διαρρήξουν την πόρτα. Οι δύο γυναίκες προκειμένου να δράσουν ανενόχλητες, κλείδωσαν τον σκύλο της οικογένειας στο μπαλκόνι.

Όπως ήταν φυσικό η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος, σε κατάσταση σοκ, περιέγραψε στην εκπομπή LIVE NEWS την εικόνα που αντίκρισε μόλις γύρισε σπίτι της.

«Εγώ γύρισα από τη δουλειά μου γύρω στις τρεις και μισή το μεσημέρι και πάω να ανοίξω το σπίτι με τα κλειδιά. Βλέπω ότι η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη. Είναι απλώς τραβηγμένη και κλειστή. Ανοίγω την πόρτα, μπαίνω μέσα και βλέπω μία εικόνα σοκ. Βλέπω την μπαλκονόπορτα κλειστή και το σκυλί μου απ’ έξω», ανέφερε.

 

«Μπήκαν από την είσοδο του σπιτιού χωρίς να έχουν χαλάσει την κλειδαριά. Βλέπω ότι τα ντουλάπια του σπιτιού είναι όλα ανοιχτά, η ντουλάπα με χαρτιά πεταμένα κάτω στο πάτωμα. Παθαίνω σοκ όπως καταλαβαίνετε. Τηλεφωνώ και στον σύζυγο να έρθει γιατί έχω τρομάξει», συμπλήρωσε η γυναίκα, που δεν έκρυψε την αγωνία της: «μπήκαν στο σπίτι μου, στον προσωπικό μου χώρο, ψάχνανε τα ρούχα μου, ακουμπούσαν με τα χέρια τους τα πράγματά μου. Μου πήρανε σίγουρα το χρυσό μου το δαχτυλίδι που είχα πρόσφατα δώρο από τον μικρό μου και κάποια αλυσιδάκια».

Ένοικος της ίδιας πολυκατοικίας αναγνώρισε τις δύο γυναίκες βλέποντας το εν λόγω βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας. Όπως λέει, είχαν προσπαθήσει πριν από τρεις μήνες να εισβάλουν στο διαμέρισμά της όσο εκείνη ήταν μέσα.

«Έχουν ξανά μπει αλλά όχι στο δικό μου σπίτι. Προσπάθησαν να ανοίξουν τον τρίτο όροφο αλλά άκουσε η γυναίκα τον θόρυβο, βγήκε στην πόρτα, τις είδε και της είπαν ότι μπήκαν για να πουλήσουν χαρτομάντηλα».

Οι αστυνομικοί αναλύουν το υλικό που έχουν στη διάθεσή τους, προκειμένου να ταυτοποιήσουν τα μέλη της θηλυκής συμμορίας.