Πέθανε η Σιμόνα Βιρτζίλι, χήρα του Μανώλη Καντάρη που τον δολοφόνησαν στη μέση του δρόμου για μία κάμερα

Έφυγε από τη ζωή η Σιμόνα Βιρτζίλι, χήρα του Μανώλη Καντάρη, του ανθρώπου που δολοφονήθηκε το 2011 έξω από το σπίτι του στην Αθήνα για μια κάμερα, την ώρα που πήγαινε στο αυτοκίνητό του για να μεταφέρει την γυναίκα του στο νοσοκομείο για να γεννήσει

Η Σιμόνα Βιρτζίλι, πνευμονολόγος - φυματιολόγος/εντατικολόγος, διευθύντρια της ΜΕΘ του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν, έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στην Ηλεία.

Η Σιμόνα Βιρτζίλι ήταν η χήρα του Μανώλη Καντάρη, που τον Μάιο του 2011 δολοφονήθηκε κάτω από το σπίτι του στην Αθήνα, λίγο πριν η οικογένεια πάει στο μαιευτήριο.

Σύμφωνα με το ilialive, η Σιμόνα Βιρτζίλι το τελευταίο διάστημα έδωσε μια άνιση μάχη με τον καρκίνο και το τελευταίο διάστημα είχε επιστρέψει στον Πύργο για να βρίσκεται κοντά στη μητέρα της, μαζί με τα παιδιά της.

 
 
 

Η δολοφονία που συγκλόνισε

Ήταν 10 Μαΐου του 2011. Ο Μανώλης Καντάρης, σύζυγος της Σιμόνας, κατέβαινε από την πολυκατοικία που έμεναν, στη διασταύρωση των οδών Ηπείρου και Φυλής στην Αθήνα κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ που είχε αφήσει το αυτοκίνητό του.

Χαρούμενος και συγκινημένος, ετοιμαζόταν να συνοδεύσει τη Σιμόνα στο μαιευτήριο για να γεννήσει, κρατώντας την κάμερα με την οποία είχε σκοπό να απαθανατίσει το νεογέννητο παιδί τους. Τρεις Αφγανοί όμως είχαν άλλα σχέδια. Τον δολοφόνησαν προκειμένου να του κλέψουν τη βιντεοκάμερα λίγα λεπτά πριν από τον ερχομό του παιδιού του.