Quantcast

Πολύνεκρο τροχαίο στην Κυπαρισσία: Ελεύθερος ο οδηγός της νταλίκας

Στον 39χρονο οδηγό, κατηγορούμενο για το πολύνεκρο τροχαίο στην Ελαία, έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ύστερα από την απολογία του και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέως, ο 39χρονος οδηγός της νταλίκας που προκάλεσε το σοκαριστικό πολύνεκρο δυστύχημα στο 47ο χλμ της Εθνικής Οδού Πύργου – Κυπαρισσίας, στο ύψος της Ελαίας.την περασμένη Παρασκευή.

Ο 39χρονος απολογήθηκε νωρίτερα σήμερα Πέμπτη (1/8) προκειμένου να δώσει εξηγήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από την χώρα, της αφαίρεσης της άδειας οδήγησης και της απαγόρευσης έκδοσης νέας για οποιοδήποτε μηχανοκίνητο όχημα.

Επίσης, ο 39χρονος θα πρέπει να παρουσιάζεται τρεις φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της Ζαχάρως.