Quantcast

Πώς θα λειτουργήσουν τα σχολεία την Τρίτη σε Κεντρική και Δυτική Μακεδονία

Αλλαγές στο πρόγραμμα των σχολείων θα λάβουν χώρα αύριο, Τρίτη, σε δήμους της Κεντρικής  και Δυτικής Μακεδονίας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες και ο παγετός που επικρατεί σε πολλές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας, καθώς και οι εκκρεμότητες με τους ελέγχους των δευτεροβάθμιων επιτροπών των σχολικών μονάδων στην ΠΕ Φλώρινας εξαιτίας του σεισμού, υποχρεώνει τους δημάρχους να προβούν είτε στο κλείσιμο των σχολείων είτε στην τροποποίηση του προγράμματος λειτουργίας τους για αύριο.

Στην ΠΕ Φλώρινας οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές στο δήμο Φλώρινας και στον δήμο Αμυνταίου, ενώ η έναρξη των μαθημάτων στον δήμο Πρεσπών θα γίνει στις 9.15 πμ.

Στην ΠΕ Κοζάνης οι σχολικές μονάδες θα παραμείνουν κλειστές στον Δήμο Εορδαίας και στον Δήμο Βοίου, ενώ στους Δήμους Κοζάνης, Βελβεντού και Σερβίων τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 10.00 πμ.

Στην ΠΕ Καστοριάς και στους δήμους Άργους Ορεστικού και Νεστορίου τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9.15 πμ, ενώ στον δήμο Καστοριάς η έναρξη θα γίνει στις 10 πμ.

Στην ΠΕ Γρεβενών και στους δύο δήμους Γρεβενών και Δεσκάτης η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 10.00 πμ.

Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία και σε δήμους της Κεντρικής Μακεδονίας, λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών.

Ειδικότερα, όπως ανακοίνωσαν οι δήμοι, δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία στους δήμους Λαγκαδά και Βόλβης, στον δήμο Κιλκίς και στον δήμο Αλμωπίας Πέλλας.

Στον δήμο Κασσάνδρας Χαλκιδικής τα μαθήματα θα ξεκινήσουν μια ώρα αργότερα. Τα λεωφορεία που μεταφέρουν στους μαθητές στα σχολεία θα βρίσκονται και αυτά στα προκαθορισμένα σημεία μια ώρα αργότερα.