Quantcast

Προσπάθησε να αυτοκτονήσει η 21χρονη που κατήγγειλε βιασμό από τον Στηβ Μιλάτος - Τι λέει ο δικηγόρος της

Στην καταγγελία της 21χρονης Βρετανίδας ότι έπεσε θύμα βιασμού στη Ρόδο από πρώην παίχτη ελληνικού ριάλιτι αναφέρεται με δημοσίευμά της τόσο η Daily Mail όσο και άλλα βρετανικά μέσα.

Οπως αναφέρεται μάλιστα στο δημοσίευμα της Daily Mail, σύμφωνα με μαρτυρίες φίλων, η κοπέλα προσπάθησε να αυτοκτονήσει αμέσως μετά τον βιασμό της μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείο που διέμενε στη Ρόδο. Την τελευταία στιγμή φίλη της κατάφερε να την αποτρέψει και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και έκαναν την καταγγελία. 

Η Βρετανίδα βρισκόταν σε διακοπές στη Ρόδο μαζί με άλλες τρεις φίλες της για να γιορτάσουν το τέλος των πανεπιστημιακών τους εξετάσεων, όταν, όπως ισχυρίζεται, δέχτηκε σεξουαλική επίθεση από τον 30χρονο Στηβ Μιλάτο, αφού της ζήτησε να φύγει μαζί του από νυχτερινό κέντρο στο οποίο διασκέδαζαν.

Ο Μιλάτος, μοντέλο, ο οποίος πέρυσι συμμετείχε και στο Big Brother, αρνείται τους ισχυρισμούς.

Οι δύο τους συναντήθηκαν αρχικά στο μπαρ Socrates, το οποίο βρίσκεται στην πόλη της Λίνδου και στο οποίο εργάζεται ο Μιλάτος.

Αφού ήπιαν μερικά σφηνάκια, ισχυρίζεται ότι εκείνος ενθάρρυνε εκείνη και τους φίλους της να πάνε σε κοντινό νυχτερινό κέντρο όπου τους συνάντησε γύρω στη 1 τα ξημερώματα.

Ο Ιωάννης Κοκκινογένης, ο δικηγόρος της γυναίκας, δήλωσε στη Daily Mail ότι ενώ βρισκόταν στο κλαμπ, ο Μιλάτος ζήτησε από τη γυναίκα να βγει έξω για να κουβεντιάσουν και στη συνέχεια την οδήγησε σε ένα σκοτεινό δρομάκι σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι όπου φέρεται να τη βίασε.

Ο κ. Κοκκινογένης αποκάλυψε: «Η πελάτισσά μου βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Ο βιασμός συνέβη τις πρώτες πρωινές ώρες της 24ης Μαΐου και η καταγγελία έγινε αργά το βράδυ της 25ης Μαΐου.

Μετά το βιασμό, έφυγε από το εγκαταλελειμμένο σπίτι και έτρεξε στις φίλους της ουρλιάζοντας. Την πήγαν στο δωμάτιό τους και η 21χρονη έκανε ένα ντους γιατί ένιωθε βρώμικη. Στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της κόβοντας τις φλέβες της. Μία από τις φίλες της πήγε μέσα πάνω στην ώρα και την έσωσε».

Ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι η καταγγέλλουσα είναι φοιτήτρια Αγγλικής Φιλολογίας σε φημισμένο πανεπιστήμιο της βόρειας Αγγλίας, αλλά κατάγεται από το Λονδίνο, όπου ζει η οικογένειά της.

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα έκανε διακοπές στη Ρόδο από τις 22 έως τις 27 Μαΐου για να γιορτάσει το τέλος των πανεπιστημιακών εξετάσεων μαζί με άλλες τρεις φοιτήτριες.

Τη νύχτα της επίθεσης είχε πιει μόνο δύο ή τρία ποτά. Είναι φοιτήτρια αγγλικής φιλολογίας, προέρχεται από πολύ εύπορη επιχειρηματική οικογένεια και δεν προβάλλει οικονομικές αξιώσεις έναντι του κατηγορουμένου. Το μόνο που ζητάει είναι να τιμωρηθεί για το έγκλημα του βιασμού».