Quantcast

Πρωτοφανής βία στη Ν. Σμύρνη: Σοβαρά τραυματίας αστυνομικός – Νέο βίντεο

Νέο βίντεο ντοκουμέντο δείχνει καρέ – καρέ η άγρια επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη το βράδυ της Τρίτης.

Όπως θα δείτε στο σκληρό βίντεο για 150 δευτερόλεπτα δεκάδες άτομα τον δέρνουν ανηλεώς όσο είναι πεσμένος στο έδαφος. Το βίντεο ξεκινά με την πορεία πολλών εκατοντάδων νεαρών, μέχρι την στιγμή που διαλύονται απότομα γιατί πλησιάζουν οι αστυνομικοί.

Διακρίνονται περίπου δέκα μηχανές της ομάδας ΔΡΑΣΗ και ο άτυχος 24χρονος αστυνομικός επιβαίνει σαν συνοδηγός στην τελευταία. Οι αστυνομικοί φρενάρουν και τότε ένας από το πλήθος βρήκε την ευκαιρία και να φτάσει την τελευταία μηχανή.

Εκεί κάποιος από το πλήθος ορμάει με μένος στην πλάτη του αστυνομικού και τον ρίχνει από την μηχανή. Τότε, ξεκινά το μαρτύριο του καθώς μέσα σε δευτερόλεπτα είναι περικυκλομένος  από δεκάδες κουκουλοφόρους οι οποίοι τον βαράνε ανελέητα. Μπουνιές, κλωτσιές και χτυπήματα για 150 βασανιστικά δευτερόλεπτα.

Τον αφήνουν και φεύγουν από το σημείο, μόνο όταν οι αστυνομικοί επιστρέφουν για τον συνάδελφό τους.

Μετά την επίθεση ο αστυνομικός βρέθηκε πεσμένος στο οδόστρωμα και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο 401στρατιωτικό νοσοκομείο.

 

Διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί κρανιεγκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία.

 

Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ειχε τις αισθήσεις του και κουνούσε τα χέρια του και τα πόδια του. 

 

Σοκαριστικό είναι και το βίντεο μετά την επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός, με τους άνδρες των ΜΑΤ να προσπαθούν να τον προφυλάξουν περίμενοντας την έλευση του ΕΚΑΒ και των διασωστών.

Το πρώτο βίντεο που μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, δείχνει τη στιγμή που τραυματίστηκε ο αστυνομικός.

Όπως φαίνεται στο βίντεο ένα άτομο ορμά και τον ρίχνει από τη μηχανή, ενώ στη συνέχεια δέχεται επίθεση από συγκεντρωμένους.