Quantcast

Ψευτογιατρός: Διαφήμιζε ως «ασθενείς» του τον Τσίπρα, τη Βίσση και τον Πανταζή - Νέες καταγγελίες σοκ

Nέες αποκαλύψεις για τη δράση του ψευτογιατρού έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις των θυμάτων, ο 66χρονος φέρεται να χρησιμοποιούσε ονόματα αστέρων της εγχώριας showbiz, όπως η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, προσωπικότητες της πολιτικής, πρόσωπα με λαϊκό έρεισμα, όπως ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος, αλλά και αθλητές για να πείσει για την επιτυχία της θεραπείας του.

Η Βίσση,  ο Πανταζής και ο Χριστόδουλος

«Μας έλεγε ότι τα βλαστοκύτταρα, τα λαμβάνουν η Άννα Βίσση και ο Λευτέρης Πανταζής, ενώ δυναμωτικές ενέσεις με πεπτίδια κάνουν οι αθλητές του Ολυμπιακού και μια ποδοσφαιρική ομάδα της Στουτγκάρδης. ‘Επειδή μάλιστα, η θεραπεία έχει τέτοια επιτυχία’, μας έλεγε, ‘κάποιοι θέλουν να βλάψουν την καριέρα μου’. Οι ποδοσφαιριστές άρχισαν ξαφνικά να πετάνε στο γήπεδο, οι καλλιτέχνες να δείχνουν νεότεροι και σε πιο σοβαρές περιπτώσεις γίνονταν θαύματα», δήλωσε η κόρη ενός θύματος. 

Ακόμα και ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος θα είχε σωθεί, σύμφωνα με τον 66χρονο, αν κάποιοι σκοτεινοί κύκλοι δεν τον έπειθαν να σταματήσει τη συνεργασία μαζί του την πιο κρίσιμη στιγμή, ανέφερε η κόρη θύματος, βάσει όσων φέρεται να υποστήριζε ο ψευτογιατρός προκειμένου να πείθει τους... ασθενείς.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης και Αλέξης Τσίπρας

«Ο Τ. μου πρότεινε τη θεραπεία με τα βλαστοκύτταρα για τον αδελφό μου. Μου είπε ότι την ίδια θεραπεία έχει λάβει και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πατέρας του πρωθυπουργού, αλλά και ο Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σύμφωνα με T. κάποια στιγμή νόσησε από νευρολογική ασθένεια. Πείστηκα και για να τον πληρώσω τις 40.000 ευρώ που μου ζήτησε, πούλησα μέσα σε μία εβδομάδα ένα παραλιακό σπίτι στην Αγία Μαρίνα Κορωπίου», δήλωσε η αδελφή θύματος στο Mega. 

Ποδοσφαιριστές της… Μπάγερν

«Ο Τ. για να μας πείσει, μας είπε ότι τέτοια σκευάσματα έπαιρναν και οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου για να έχουν καλή απόδοση. Αφότου δεν είδαμε αποτέλεσμα και σταματήσαμε την θεραπεία του, τρεις μήνες μετά τον ξαναείδα τυχαία. Μου είπε ότι κακώς σταματήσαμε και μου έφερε το παράδειγμα ενός παιδιού με καρκίνο στον εγκέφαλο, το οποίο βοηθάει από νεαρή ηλικία. Ύστερα διαπίστωσα ότι αυτό το πρόσωπο δεν υπάρχει», δήλωσε η σύζυγος θύματος.

«Μου πήρε πάνω από 150.000 ευρώ - Nιώθω υπεύθυνη» 

Σύμφωνα με νέες μαρτυρίες ο 66χρονος φαίνεται να απέσπασε 150.000 ευρώ από οικογένεια θύματος εξαπατώντας την μητέρα καθώς, όπως ανέφερε η ίδια, «ήταν ο μόνος που έδωσε εξήγηση για την πάθηση του παιδιού της».

«Μου λέει σιγά το πράγμα, ‘δεν είναι απολύτως τίποτα, μη σε ανησυχεί καθόλου αυτό, είναι μπαμ μπαμ’, ένιωσα ότι βρήκα τον σωτήρα μου. Με αυτά τα πεπτίδια και τα βλαστοκύτταρα και αυτά θα είναι όλα οκ. Έτσι ξεκινήσαμε, κάναμε τις ενέσεις, πήγαμε δύο φορές στη Γερμανία για το PET scan με συνοδεία αυτού», ανέφερε η μητέρα μιλώντας στο Mega.

«Κάναμε σε καθημερινή βάση ένεση, δηλαδή επί 1,5 χρόνο και παραπάνω πήγε αυτή η δουλειά, έκανε κάθε μέρα. Δεν έβλεπα καμία διαφορά. Μου έφερε κάποια στιγμή κάτι εξετάσεις. Και μου λέει βλέπεις ‘εδώ ο εγκέφαλος έχει αυτό, έχει εκείνο, έχει το άλλο, πρέπει να αλλάξουμε τα πεπτίδια, να τα κάνουμε κάτι άλλα, που να ενισχύσουν περισσότερο τα νεύρα, για να γεμίσουν αυτά τα μαύρα που έχει στον εγκέφαλο’».

Η κατάσταση του ασθενούς όμως αντί να βελτιώνεται, χειροτέρευσε.

«Κάνουμε ένα δεύτερο PET scan τον επόμενο χρόνο, και μου φέρνει πάλι κάποιες άλλες εξετάσεις με λιγότερες μαυρίλες και μου λέει ‘βλέπεις πώς πάει; Απλά μου λέει έχει πάθει μεγάλη ζημιά από την φλεγμονή που έχει πάθει και θα πάει καλύτερα και συνεχίζουμε τα πεπτίδια’. Ερχόταν ανά εβδομάδα, μετά μου τα έφερνε σε μήνα. Μου έφερνε κουτιά ολόκληρα, τα έβαζα στην κατάψυξη. Μου έλεγε να τα βγάζω λίγο πριν, να τα ζεσταίνω με το χέρι μου και να γίνεται το ενέσιμο και μου τα έφερνε ανά εβδομάδα».

«Τη μία εβδομάδα πήρε 3.000, την άλλη εβδομάδα είναι 5.000, την άλλη εβδομάδα… Και μου έβγαινε αυτό το ποσό, συνέχεια. Πάνω από 150.000 ευρώ. Άλλαζε τα ποσά, γιατί υποτίθεται άλλαζε η ουσία. Άλλες φορές μου έλεγε ότι έχει έλλειψη και πρέπει να κάνεις μια πιο δυνατή που μόνο αυτή η ένεση κοστίζει 1.500 ευρώ. Μου έκανε ένα τηλέφωνο το 2016 και είπε ότι: ‘αν σε πάρουν κάποιο τηλέφωνο, καταλαβαίνεις ότι μου κάνουν πόλεμο οι φαρμακευτικές’ και εξαφανίστηκε».

Αφού της απέσπασε το τεράστιο αυτό χρηματικό ποσό, ο ψευτογιατρός εξαφανίστηκε.

«Αυτό που δεν μπορούσα να πιστέψω είναι ότι ακόμα και την στιγμή που εξαφανίστηκε, δεν πέρασε στιγμή από το μυαλό μου ότι όλο αυτό ήταν απάτη. Δεν πέρασε από το μυαλό μου, πρέπει να ήμουν πάρα πολύ αφελής. Το άφησα και με κρύα καρδιά, το λέω και ντρέπομαι. Έχει πονέσει πάρα πολύ αυτό το παιδί για να… Και νιώθω υπεύθυνη. «Έφερνε τα παιδιά του. Μπροστά στα παιδιά του, έκανε θεραπεία σε ένα άλλο παιδάκι, γιατί και εμένα παιδί ήταν. Στο δεύτερο ταξίδι, στη δική μου βαλίτσα, έβαλε όλα αυτά τα πεπτίδια που πήγαινε να κοροϊδέψει εκτός από εμένα και όλους αυτούς τους ανθρώπους. Νιώθω ότι έχω κουβαλήσει εγώ τον θάνατο. Την απάτη».