Quantcast

Πυρκαγιά σε ξενοδοχείο στη Συγγρού - Ενοικοι βγήκαν στα μπαλκόνια - Απεγκλωβίστηκαν πέντε άτομα

Σε συναγερμό τέθηκαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις λόγω της φωτιάς που ξέσπασε στο ξενοδοχείο Athenaeum Palace, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Συγγρού 123.

Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, απεγκλωβίστηκαν συνολικά πέντε άτομα από το ξενοδοχείο, δύο από το εσωτερικό κλιμακοστάσιο και τρία με κλιμακοφόρο όχημα της ΠΥ, αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο όροφο του ξενοδοχείου, πιθανόν σε μικρή κουζίνα, αλλά λόγω του πυκνού καπνού αρχικά φαινόταν ότι ήταν στον 6ο όροφο.

Στο τόπο της πυρκαγιάς έσπευσαν 35 πυροσβέστες με 12 οχήματα, οι οποίοι την έσβησαν σχεδόν αμέσως, ωστόσο παραμένουν όλες οι δυνάμεις μέχρι να ολοκληρωθεί η έρευνα στο κτίριο για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους.

Όπως φαίνεται και στις εικόνες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr, ένοικοι που διέμεναν στο ξενοδοχείο βγήκαν στα μπαλκόνια.

Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες, η πυροσβεστική προσπαθούσε να κατεβάσει με ασφάλεια ενοίκους που είχαν βγει στα μπαλκόνια του ξενοδοχείου.