Quantcast

Ραφήνα: Βίντεο ντοκουμένο από τη συμπλοκή που οδήγησε στη δολοφονία του 42χρονου - Προφυλακιστέοι οι δύο δράστες

Ο ΑΝΤ1 φέρνει στο φως της δημοσιότητας, βίντεο ντοκουμέντο, λίγα λεπτά πριν από την άγρια δολοφονία του 42χρονου, σε κέντρο διασκέδασης στη Ραφήνα.

Οι δύο άνδρες που φέρονται ως δράστες του ξυλοδαρμού μέχρι θανάτου στη Ραφήνα, αφού αρχικά οδηγήθηκαν στον ανακριτή, πήραν τον δρόμο για τις φυλακές με τις κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία. 

Υστερα από διαδικασία που διήρκεσε 12 ώρες, ανακρίτρια και εισαγγελέας έκριναν προφυλακιστέους τους δύο κατηγορούμενους για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά την αξιολόγηση του αποδεικτικού υλικού που περιλαμβάνεται στη δικογραφία, η ανακρίτρια επεκτείνει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βάρος ακόμη δυο νεαρών, που στο στάδιο της προδικασίας είχαν καταθέσει ως αυτόπτες μάρτυρες.

Ο ένας εκ των δυο κατηγορουμένων αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι χτύπησε το θύμα στο πλαίσιο νόμιμης άμυνας, ενώ ο συγκατηγορούμενός του επικαλείται εθισμό του θύματος στο αλκοόλ και υποστηρίζει ότι η κατάσταση της υγείας του 42χρονου ήταν ήδη πολύ επιβαρυμένη, πριν λάβει χώρα η επίθεση σε βάρος του.

Νωρίτερα ο ΑΝΤ1 έφερε στο φως βίντεο - ντοκουμέντο πριν από τον μοιραίο ξυλοδαρμό. Είναι μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν την άγρια δολοφονία έξω από νυχτερινό μαγαζί της Ραφηνας, τα ξημερώματα της Κυριακής. Οπως φαίνεται στο βίντεο ντοκουμέντο, βγαίνει από την τουαλέτα πρώτα ο ένας κατηγορούμενος και ένας ακόμα από την παρέα του.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά ακολουθεί το θύμα. Φοράει ένα λευκό μπλουζάκι και μια βερμούδα. Κατευθύνεται προς την παρέα των κατηγορουμένων. Εκεί υπάσχει αναστάτωση μεταξύ τους που μεταφέρεται μπροστά από το μπαρ. Αμέσως ένας υπεύθυνος από το νυχτερινό μαγαζί πηγαίνει προς το μέρος τους για να τους χωρίσει και τελικά τους βγάζει από το μαγαζί. Ακολουθεί η μοιραία για τον 42χρονο συμπλοκή. 

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο: