Quantcast

Ραγδαίες εξελίξεις: Τι βρέθηκε στον οργανισμό της 24χρονης - Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις - Bίντεο

Τι βρέθηκε στον οργανισμό της 24χρονης η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη. 

Βγήκε το πόρισμα από τις τοξικολογικές εξετάσεις της 24χρονης που κατήγγειλε βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Mega, στις τοξικολογικές εξετάσεις της κοπέλας βρέθηκε ποσότητα αλκοόλ αλλά και ουσίες που επηρεάζουν το νευρικό σύστημα, οι οποίες μάλιστα μπορούν να οδηγήσουν σε νάρκωση.

Η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων αναμένεται εντός των επόμενων ωρών. 

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της 24χρονης είχε αναφέρει ότι αν η τοξικολογική δείξει ότι η κοπέλα είχε ναρκωθεί, τότε θα αναβαθμιστεί το κατηγορητήριο, φτάνοντας μέχρι και τα ισόβια για τους δράστες. 

Υπενθυμίζεται πως η κοπέλα είχε καταγγείλει ότι έχασε τις αισθήσεις της και όταν συνήλθε ήταν σε ένα δωμάτιο, ανακαλύπτοντας πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση.

Η αίσθηση που είχε ήταν ότι κάποιος είχε επιχειρήσει να τη ναρκώσει, πιθανότατα με κάποιο χάπι στο ποτό της, γεγονός που φέρεται να επιβεβαιώνεται. 

Ψάχνουν για το «χάπι του βιασμού»

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η εκπομπή T-live, τα εργαστήρια τοξικολογίας ψάχνουν να βρουν ακριβώς την ουσία που χορηγήθηκε στην 24χρονη, η οποία φέρεται πως είναι μια ουσία άγευστη, άοσμη και άχρωμη, γνωστή και ως το «χάπι του βιασμού» και συνήθως είναι σε υγρή μορφή. Συγκεκριμένα πρόκειται για το GHB (ή γ-υδροξυβουτυρικό οξύ).

Kατά το ίδιο ρεπορτάζ, η εν λόγω ουσία κάμπτει τις αντιστάσεις των θυμάτων, ενώ αν χορηγηθεί σε μεγάλη ποσότητα μπορεί ακόμα να οδηγήσει και στον θάνατο. Μάλιστα, τα συμπτώματα που προκαλεί είναι ψευδαίσθηση ευφορίας, υπνηλία, μειωμένο άγχος, απώλεια αισθήσεων, υποθερμία αλλά και ναυτία με εμετό. 

Το μυστήριο με το περιπολικό έξω από το ξενοδοχείο

Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ 3, σε ό,τι αφορά την εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας, στην κύρια δικογραφία υπάρχει μία κατάθεση 18χρονης, η οποία δήλωσε και αυτή ότι όταν πήγε στο πάρτι είδε κοπέλες που της φάνηκαν ότι ήταν εκδιδόμενες. Γι' αυτό τον λόγο οι Αρχές έχουν βάλει στο «μικροσκόπιο» και γραφείο δημοσίων σχέσεων με έδρα την Αθήνα.

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας θα εξεταστούν κι άλλα στοιχεία, όπως αυτό προέκυψε από κατάθεση της κοπέλας ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι έφτασε περιπολικό της αστυνομίας στο ξενοδοχείο και μάλιστα προκλήθηκε αναστάτωση, ενώ κάποιοι έσπευσαν να χαμηλώσουν την ένταση της μουσικής.

Τα δύο σημεία-κλειδιά που θα ρίξουν φως στην υπόθεση 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός των επόμενων ημερών αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης. Το αποτέλεσμα της εξέτασης θα κρίνει το κατά πόσο βάσιμος είναι ο ισχυρισμός της κοπέλας πως είχε ναρκωθεί από τους φερόμενους ως βιαστές της. Με μια τέτοια εξέλιξη θα αλλάξει το κατηγορητήριο και θα ασκηθεί δίωξη για βαρύτερη κατηγορία.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έχει ήδη πραγματοποιηθεί δεν έδειξε στοιχεία κακοποίησης στο σώμα της, όμως αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα κάτι. 

Την ίδια ώρα, οι έρευνες των ανακριτικών Αρχών εστιάζουν στο υλικό που έχουν συγκεντρώσει από τις κάμερες του ξενοδοχείου. Στις κάμερες καταγράφονται, σύμφωνα με πληροφορίες, οι κινήσεις των εμπλεκόμενων και οι άνθρωποι που ερευνούν την υπόθεση ποντάρουν πολλά στα όσα θα δείξουν τα βίντεο προκειμένου να αποκαλυφθούν πρόσωπα και καταστάσεις. 

Δείτε βίντεο: