Ρένος Ρώτας: Το μόνο που χρωστάω στον Λιγνάδη είναι δύο μπούφλες - ΒΙΝΤΕΟ

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας, απόφοιτος της σχολής Εθνικού Θεάτρου και μαθητής του Δημήτρη Λιγνάδη, αναφέρθηκε στις καταγγελίες περί βιασμού με τις οποίες κατηγορείται ο σκηνοθέτης και ηθοποιός.

"Μέχρι πρόσφατα, με το χέρι στην καρδιά, νόμιζα ότι στον κ. Λιγνάδη χρωστάω, γιατί είναι ένας άνθρωπος που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση στην οποία όντας νέος θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση. Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται ότι το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το λέω γιατί το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο και μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ", είπε ο Ρένος Ρώτας μιλώντας στο Mega.

"Δυστυχώς, δεν είχα ακούσει ιστορίες, δεν υπήρξα μάρτυρας κάποιας περίεργης κατάστασης… Τώρα νιώθω αφελής... Στην τελευταία παράσταση που συνεργαστήκαμε, περνούσαμε πολύ όμορφα, δεν υπήρχε κάτι περίεργο στο κλίμα. Ειλικρινά δεν ξέρω τι να πιστέψω, αλλά δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν θα μπορούσε να έχει γίνει τέτοιος χαμός και να μην έχει συμβεί τίποτα. Πραγματικά θα ήθελα να μην ισχύει τίποτα, γιατί για εμένα ήταν δάσκαλος, ήταν είδωλο, ήταν πρότυπο", πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο: