Quantcast

Ριφιφί στο Ψυχικό: Ντοκουμέντο από τις θυρίδες όταν αποκαλύφθηκε η διάρρηξη

Τον περασμένο Νοέμβριο στο τραπεζικό υποκατάστημα του Ψυχικού έγινε γνωστό ότι κάποιος ή κάποιοι είχαν διαρρήξει θυρίδες και είχαν καταφέρει να καλύψουν τα ίχνη τους για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Οι έμπειροι αξιωματικοί της ασφάλειας ξεκίνησαν το έργο της συλλογής στοιχείων από τη συγκεκριμένη αίθουσα και μετά από ενδελεχή έρευνα και προσεκτική παρακολούθηση του υλικού που είχε συγκεντρωθεί από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος, κατέληξαν στον 58χρονο επιχειρηματία.

 Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο συγκεκριμένος άνδρας είχε επισκεφθεί την τράπεζα πέντε φορές τον περασμένο Αύγουστο. Παράλληλα στον συγκεκριμένο χώρο γίνονταν εργασίες αναβάθμισης ασφάλειας από την τράπεζα κάτι που ο διαρρήκτης φαίνεται ότι χρησιμοποίησε για να κινείται πιο άνετα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης σε δύο από τις πέντε επισκέψεις του πέρασε είκοσι λεπτά μέσα στην αίθουσα και οι αξιωματικοί της ασφάλειας τον υποπτεύθηκαν όταν είδαν ότι φορούσε καπέλο τζόκεϊ, κρατούσε μια τσάντα λαπ τοπ και φορούσε πλαστικά γάντια με δικαιολογία την προφύλαξη από τον κορωνοϊό.

 Η λεία από τη διάρρηξη μοιάζει με έναν μικρό θησαυρό, καθώς φαίνεται ότι αφαιρέθηκαν κοσμήματα και μετρητά συνολικού ύψους πέντε εκατομμυρίων ευρώ. Για τους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση φαίνεται ότι είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν θα εντοπιστεί η λεία ή μέρος αυτής καθώς υπάρχει η εκτίμηση ότι πέρασε μεγάλο χρονικό διάστημα και ο διαρρήκτης που την απέσπασε πιθανότατα την έχει ήδη… αξιοποιήσει σε διάφορες κατευθύνσεις.