Quantcast

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν έδινε συνέντευξη ως διαιτητής και έλεγε ότι «η κόρη μου θα ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο» - ΒΙΝΤΕΟ

Ενα βίντεο από το παρελθόν της Ρούλας Πισπιρίγκου, όταν ήταν διαιτητής ποδοσφαίρου, έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στη συνέντευξη σε μέσο ενημέρωσης της Πάτρας, εξηγεί πώς γνωρίστηκε με τον Μάνο. «Από πολύ μικρή ήμουν στα γήπεδα, στον χώρο του ποδοσφαίρου» λέει στο ξεκίνημα του βίντεο η κατηγορούμενη για να προσθέσει πάντως αργότερα: «Δεν μου αρέσει το ποδόσφαιρο, δεν με αντιπροσωπεύει ως άθλημα».

Τη στιγμή εκείνη, η δημοσιογράφος ρωτά τη Ρούλα πώς είναι δυνατόν να μην της αρέσει το ποδόσφαιρο ενώ ασχολείται με τη διαιτησία του αθλήματος. «Εκεί γνώρισα τον άντρα μου, ό,τι καλύτερο», απαντά η Πισπιρίγκου, επισημαίνοντας  Επισήμανε, ειδικότερα, ότι τον γνώρισε στη γιορτή των Φώτων, σε έναν από τους αγώνες που εκείνη βρισκόταν στη διαιτησία και ο Μάνος στη θέση του τερματοφύλακα.

«Έφαγε ένα γκολ, η ομάδα του Μάνου κέρδισε όμως 7-1» σημείωσε. Εξήγησε στην πορεία της συνέντευξης ότι σταμάτησε να ασχολείται επαγγελματικά με τη διαιτησία λόγω των παιδιών της, συμπλήρωσε ύστερα από λίγο όμως ότι θα συνεχίσει για να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται.

Η Πισπιρίγκου μιλά και για το μέλλον των παιδιών της... Μάλιστα, εκτιμά ότι η μία της κόρη, επειδή «αγαπά τη μπάλα», θα ασχοληθεί με τον χώρο του ποδοσφαίρου.