Quantcast

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το τηλεφώνημα από τη φυλακή που την «καίει» - Τι ζήτησε από ιατροδικαστή

Στην αποκάλυψη ότι είχε δύο επικοινωνίες με την Ρούλα Πισπιρίγκου προέβη ο ιατροδικαστής Θεσσαλίας, Χρήστος Κραββαρίτης.

Ειδικότερα, η πρώτη επικοινωνία που είχε με την 33χρονη ήταν διά μέσω των δικηγόρων της ανήμερα της σύλληψής της, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου. Τότε, της είχε δηλώσει ότι δεν έβλεπε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας. Η δεύτερη επικοινωνία έγινε ενώ εκείνη ήταν προσωρινά κρατούμενη και ζητούσε να μάθει πληροφορίες για την κεταμίνη.

«Την ημέρα που εξέτασα τις δύο ιατροδικαστικές εκθέσεις των κοριτσιών ήταν η ημέρα που συνελήφθη η 33χρονη», δήλωσε ο κ. Κραββαρίτης στον Alpha.

«Όταν διάβασα τους ιατροδικαστικούς φακέλους της Μαλένας και της Ίριδας κατά σύμπτωση μου τηλεφώνησε η κατηγορούμενη. Της είπα ότι δεν χρειάζεται τεχνικός σύμβουλος γιατί εφόσον οι συνάδελφοι επιμείνουν σε αυτές τις εκθέσεις, νομίζω ότι όλα τα ευρήματα συγκλίνουν σε ένα παθολογικό αποτέλεσμα και δεν υπάρχει κανένας λόγος να πληρώνει κάποιους ανθρώπους με αυτή την ιδιότητα».

«Έναν μήνα μετά τον εγκλεισμό της και ενώ ήταν προσωρινά κρατούμενη, με ρώτησε για την κεταμίνη. Ήθελε κάποιες πληροφορίες. Ήταν καλοκαίρι, νομίζω Ιούλιος» είπε χαρακτηριστικά ο ιατροδικαστής.