Quantcast

Sadahzinia: Ξέσπασε η αδερφή του ράπερ που βρέθηκε νεκρός - «Είναι δολοφονία, να μιλήσουν όσοι ξέρουν» -Bίντεο

Η οικογένεια αναζητά τον δολοφόνο του ράπερ των Razastarr, Αντρέα Τσιαμπόκαλου, με την αδερφή του Sadahzinia, να κάνει έκκληση.

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που το ιδρυτικό μέλος των Razastarr, Οδυσσέας Τσιαμπόκαλος, έπεσε θύμα τροχαίου με εγκατάλειψη και δεν υπάρχουν νεότερα σχετικά με τις λεπτομέρειες του περιστατικού.

Το τροχαίο είχε σημειωθεί στο 30ο χλμ του επαρχιακού δρόμου Θηβών - Θίσβης, στο ύψος της Δομβραίνας. Κάτω από άγνωστες συνθήκες όχημα φέρεται να παρέσυρε και να σκότωσε τον μουσικό που κινούνταν πεζός και ο οδηγός του οχήματος τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο.

Η οικογένειά του αναζητά τα αίτια του χαμού του ράπερ με την Γιολάντα Τσιαμπόκαλου, γνωστή ως Sadahzinia των Active Member, να κάνει έκκληση σε όσους γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν, καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε: «Μέχρι να βρεθεί ο ένοχος, δεν μπορώ να πάω τη ζωή μου μπροστά, αν δεν  συγχωρήσω. Αλλά για να γίνει αυτό χρειάζονται δύο, αυτός που συγχωρεί και αυτός που θα αναλάβει την ευθύνη.».

Η τραγουδίστρια, μάλιστα, είπε πως o αδερφός της μπορεί να είχε σωθεί αν είχε λάβει άμεσα την απαραίτητη ιατρική φροντίδα. «Άργησε αρκετά το ασθενοφόρο, έκανε τουλάχιστον πενήντα λεπτά να έρθει», διευκρίνισε μιλώντας στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ». 

«Αυτό που μας απασχολεί, είναι να μάθουμε ποιος τον εγκατέλειψε και γιατί. Αυτός που το έκανε, σίγουρα κάτι ήθελε να κρύψει. Δεν ξέρω αν είχε πιει ή αν ήθελε να κρύψει κάποιο άλλο μυστικό και επειδή οι έρευνες συνεχίζονται, καλό είναι να εμφανιστεί αυτοβούλως» είπε η Sadahzinia. 

«Θεωρώ ότι εκείνος που εγκατέλειψε το παιδί έχει τύψεις και θα το έχει μοιραστεί με κάποιον. Εύχομαι αυτός ο κάποιος να έχει καλύτερα ανθρώπινα συναισθήματα και να αρχίσει να μιλάει. Είναι εγκληματική η πράξη. Αν είχε ειδοποιήσει αμέσως μπορεί και να σωζόταν το παιδί. Αυτό το “μπορεί” ταλαιπωρεί την οικογένεια, τους φίλους και όλους.», δήλωσε η Δήμητρα Κυριακού, μία από τις αγαπημένες θείες του θύματος.

Ο Μιχάλης Μυτακίδης, γνωστός μουσικός του συγκροτήματος «Active Member», μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής για τον αδελφό της γυναίκας του και φίλο του, περιέγραψε όσα προηγήθηκαν του θλιβερού συμβάντος, αλλά και το δύσκολο έργο της αναγνώρισης, που κλήθηκε να αναλάβει.

«Ο Ανδρέας ήταν πάντα ένα ιδιαίτερο παιδί, από καλή πάστα ανθρώπου. Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την εικόνα του, πεσμένος στο δρόμο πριν έρθει το ασθενοφόρο και τη δύσκολη θέση που βρέθηκα όταν κλήθηκα να τον αναγνωρίσω στο νοσοκομείο. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Εκείνο το βράδυ, λίγες ώρες πριν γίνει το μοιραίο, είχε πάει σε μία ταβέρνα για να πάρει φαγητό για τον σκύλο του. Φόρτισε το κινητό του και ρώτησε που μπορούσε να βρει ένα ανοιχτό βενζινάδικο. Λίγο αργότερα χτύπησε το τηλέφωνό μας και μας ενημέρωσαν για το συμβάν», ανέφερε χαρακτηριστικά, ενώ πρόσθεσε:

«Ο Ανδρέας βρέθηκε ακριβώς πάνω στη διαχωριστική λωρίδα, στη μέση του δρόμου. Πέρασαν άνθρωποι που είπαν ότι είδαν το αμάξι χωρίς κανέναν μέσα και κάποιοι που τον είδαν μαζί με τον σκύλο μέσα σε αυτό.»

Δείτε το βίντεο: