Σάλος για τη σύλληψη 90χρονης που πουλούσε χωρίς άδεια παντόφλες στη λαϊκή

Αντιδράσεις προκάλεσε ο ζήλος αστυνομικών στη Θεσσαλονίκη που συνέλαβαν μία 90χρονη επειδή δεν είχε άδεια μικροπωλητή, ενώ πουλούσε χειροποίητες πλεκτές παντόφλες στη λαϊκή και κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα για δακτυλικά αποτυπώματα και φωτογραφίες. Έρευνα διέταξε το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ.

Η 90χρονη Σουσάνα Ιλίντζεβα, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου, τόνισε: "Μου λένε οι αστυνομικοί άντε, άντε μάζεψέ τα, τα μάζεψα και ξεκίνησα για το σπίτι μου και μου λένε όχι δεν θα πας σπίτι σου, θα μπεις στο περιπολικό. Και με πήγαν στο αστυνομικό τμήμα... Πήγαμε στο αστυνομικό τμήμα, άνοιξαν την τσάντα μου και κατέγραψαν ό,τι είχα μέσα, μου πήραν δακτυλικά αποτυπώματα και μετά με πήγαν με το περιπολικό κάπου πολύ μακριά, στο αστυνομικό μέγαρο μου είπαν και με βγάλαν φωτογραφίες, ταλαιπωρήθηκα πολύ".

"Όλη μέρα ήμουν νηστική, μου έδωσαν μόνο νερό που τους ζήτησα, ανέβηκε το σάκχαρό μου, η πίεσή μου, τα πόδια μου πρήστηκαν και πιάστηκαν, πονούσαν, τους τα έλεγα όλα αυτά" πρόσθεσε η γυναίκα μετά το τέλος της περιπέτειάς της.