Quantcast

Σε ετοιμότητα τα συνεργεία του δήμου Μοσχάτου-Ταύρου για την άντληση νερών

Επί ποδός βρίσκεται ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου, προκειμένου να συνδράμει την Πυροσβεστική στην άντληση των νερών, σε όποια σημεία παρουσιάστηκε πρόβλημα λόγω της έντονης βροχόπτωσης και παράλληλα να σπεύσει οπουδήποτε αλλού αναφερθεί πρόβλημα.

 «Είμαστε σε επιφυλακή και σε διαρκή συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με την Πολιτική Προστασία», λέει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας του δήμου, Μανώλης Αντωνάκος και συνεχίζει: «Αναφέρθηκαν προβλήματα σε κάποια υπόγεια και τα συνεργεία μας συνδράμουν με αντλίες στο έργο της Πυροσβεστικής, ενώ υπήρξε πρόβλημα και στον οδικό άξονα της Πειραιώς. Ωστόσο, δεν έχει προκύψει μέχρι στιγμής κάτι άλλο.

Τα φρεάτια έχουν καθαριστεί, κλιμάκια του δήμου αλλά και ο ίδιος ο δήμαρχος, έχουν μεταβεί για να ελέγξουν την κατάσταση και στον Ταύρο και είμαστε σε ετοιμότητα ενόψει και της επιδείνωσης του καιρού. Το συντονιστικό όργανο είχε συνεδριάσει προ ημερών, ενόψει της κακοκαιρίας που περιμέναμε, ενώ με απόφαση του δημάρχου αύριο θα παραμείνουν κλειστές οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης».